12.01.07

Bon debut de la Selecció Catalana de Raquetes de Neu a la Copa d’Europa 2007

El passat 6 de gener la Selecció Catalana de Raquetes de neu va ser present a La Val di Non (Trentino) per participar a la 34a. Ciaspolada, prova que iniciava la Copa d’Europa i que va ser a la vegada Campionat d’Europa de l’especialitat.
Més 5.500 participants es van aplegar a les 10 del matí a la població de Romeno, punt de sortida de la cursa, per completar un recorregut de 5,9km, planers i amb neu artificial fabricada per l’esdeveniment fins a la població de Fondo. Catalunya va ser representada en la categoria femenina per Montse Bergadà (CE Terrassa) 16a. de la general i 7a en veterans, Sònia Malo (Centre Excta. Vilassar) 18a. de la gral., i Teresa Forn (Club Esp. 2×2 Santpedor) 20a. a la gral. i 9a en veterans. Pel que fa als nois, hi van participar Jessed Hernàndez (ACE Mataró) 51è de la gral. i en Jordi Sànchez (Centre Excta. Súria) 52é de la gral. Els corredors italians van ser els grans vencedors de la prova, demostrant que porten un clar avantatge respecte la resta de països en el domini de l’especialitat. Cal felicitar a l’organització de la prova per el tracte que van donar a l’equip en tot moment i agrair a tota la Vall per fer-lo gaudir de la festa de la “ciaspole”, abans , durant i després de la cursa. La segona prova de la Copa d’Europa tindrà lloc, si la neu ho permet, a Camprodon (Vallter) el proper 28 de gener, i serà organitzada pel Grup Esportiu de Muntanya Vall de Camprodon. La prova serà Campionat de Catalunya i la 2a. caminada del II Circuit Català de Raquetes. Informació facilitada per J.M. Peixó