09.01.07

Víctor Montserrat i Marta Ripoll campions de Catalunya de ràquetbol

Les instal·lacions del Club Natació Barcelona, van acollir del 20 al 23 de desembre, el primer campionat de Catalunya de ràquetbol amb més de 40 participants dividits en categoria masculina i femenina. El guanyador final va ser Victor Monserrat que va derrotar a Oriol Sàlvia per 2 sets a 0 amb parcials de 15-8 i 15-9 en un partit molt disputat. En categoria femenina la guanyadora va ser Marta Ripoll, en desfer-se de Nuria Cardellach a la final per 2 sets a 0 amb parcials de 15-2 i 15-5.
Aquest ha estat el primer campionat oficial que s’ha fet a Catalunya, i durant aquest 2007 es farà un circuit català i una prova internacional, per promoure aquest esport. Del 12 al 14 de gener, Víctor Montserrat, Ignasi Pérez i Anna Ventura, jugaran el French Open a Paris, representant oficialment Catalunya per primer cop. La majoria de membres de la Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes també vam participar al I Campionat de Catalunya i vam poder conèixer in situ com es juga a ràquetbol. La falta d’experiència en aquest esport va ser el factor clau per no arribar a ser entre els primers. Tot i això vam disfrutar d’allò més practicant-lo.