04.12.06

Catalunya subcampiona d’Europa de futbol sala

S’aconsegueix plaça pel proper Mundial d’Argentina

Catalunya segueix demostrant el seu potencial a nivell internacional. La selecció catalana de futbol sala ha aconseguit el segon lloc al campionat d’Europa disputat aquests dies a terres catalanes. En una final molt disputada contra el rival més fort de la competició, Rússia, Catalunya ha demostrat el seu alt nivell però ha acabat perdent per 1 a 3. El pavelló de Santa Coloma de Farners, que ha acollit la final, ha registrat un ple absolut amb més de 1.100 persones a les graderies.
Aquest segon lloc permetrà a Catalunya participar al proper mundial que es disputarà a Argentina la tardor del 2007. L’organització del campionat ha estat un èxit i cal felicitar a la Federació Catalana de Futbol Sala per la bona feina feta.