11.10.06

La Plataforma es reuneix amb els alcaldes del Tarragonès

Tarragona va ser l’escenari d’una interessant reunió el passat 5 d’octubre. A la trobada van participar-hi tots els alcaldes de la comarca del Tarragonès (de tots els partits, els del PP també) i tres representants de la Plataforma: el president Xavier Vinyals, Sergi Blázquez (membre de la junta directiva) i Josep M. Raduà (delegat territorial al camp de Tarragona).
La reunió de la Plataforma Proseleccions amb tots els alcaldes de la comarca es va fer a la seu del Consell Comarcal del Tarragonès. Carles Sala (president del Consell Comarcal), Daniel Cid (alcalde de Vespella de Gaià) i Xavier Vinyals van ser alguns dels que van parlar més. Cal recordar que alguns ajuntaments presents ja s’havien adherit prèviament a la campanya “Una nació, una selecció”: Tarragona, els Pallaresos, Constantí, la Pobla de Mafumet, la Riera de Gaià… altres ho faran properament.