25.04.06

Gran èxit de la Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes al Planetfutbol

Milers i milers de persones van participar activament en l’estand de la Plataforma en qualsevol de les activitats que s’hi podien desenvolupar. Es crearen llargues cues per gravar-se en vídeo entonant “Una Nació, Una Selecció” entre les conegudes cares que protagonitzaren el nostre espot televisiu, es jugaren infinitats de partits Catalunya – Espanya al PES5 (ja us podeu baixar el mod per a fer-ho a l’apartat multimèdia de la web).
L’èxit més gran varen ser els partits de famosos (actors de ventdelplà, dirigents del futbol català, polítics, etc) i sobretot l’activitat “Marca un gol a Espanya”. Aquesta consistí en un recorregut tècnic en el camp de futbol present a l’estand i que tenia com a al•licient final marcar un gol a un porter vestit amb la indumentària d’Espanya que molts van identificar amb Iker Casillas. Gràcies a aquesta activitat s’ha assolit un gran ressò mediàtic i així s’ha pogut continuar reclamant públicament el reconeixement de les seleccions catalanes.

Veure fotos