Virtus-Asvel 73-63, Hackett i Polonara liderant el camí a l’Eurolliga

Segafredo pateix el físic dels seus contrincants i el 2.21 del centre de Falla, però en l’últim quart l’armador i l’extrem els aixequen: ara són segons

El Virtus, encara sense Shengelia per problemes d’esquena, només va guanyar a la final l’Asvel Villeurbanne per 73-63 que, malgrat només 4 victòries en 22 jornades, va demostrar ser una rosca difícil de trencar. Davant l’antic equip de Pozzecco, entrenat ara pel seu antic ajudant Poupet, van ser determinants Daniel Hackett (19 punts i 6 rebots) i la defensa d’Achille Polonara. La quinzena victòria permet al Virtus tornar segon darrere del Reial Madrid, a l’igual que el Barcelona que va perdre a l’Efes.

primera meitat complicada

Les Negre Vs afronten el partit amb intensitat, però han d’afrontar el físic de la defensa francesa. L’equip de Banchi té el mèrit de negar les transicions ofensives d’Asvel i tanca el primer període amb un 19-10. Xoc del segon quart per al Virtus, només 8 punts anotats (parcial de 8-22 per als convidats): els bianconeri afectats i amb molts errors de tir (11/35 des del camp al minut 20), els francesos van esprintar aprofitant la central. i rodar entre Lee i Fall. El centre de 2,21 m del francès, autor de 12 punts i 6 rebots al final de la primera part, tanca totes les línies de penetració del Vs negre. Al descans era 32-27 per als de Poupet.

el reinici

Segafredo torna a començar amb els mateixos problemes que la primera part, després Banchi intenta barrejar les cartes. Mickey s’insereix com a central amb l’encàrrec de no donar punts de referència a la defensa i l’equip local aconsegueix arreglar parcialment la diferència, però Asvel no defalleix i acaba el quart avançant 54-45. A l’últim període, però, el duet Hackett-Polonara pren el protagonisme. El creador de Pesaro anota tres cistelles decisives, mentre que l’exjugador del Baskonia és inestimable en defensa.