(Vídeo) Impressionant jugada d’equip per al quart del Liverpool contra el Chelsea

El Liverpool va tenir un bon rendiment davant el Chelsea ahir a la nit i va aconseguir una victòria per 4-1 per mantenir-los cinc punts per davant del Manchester City i l’Arsenal al capdavant de la Premier League.

Va ser una bona actuació de l’equip de Jurgen Klopp amb tots i cadascun dels jugadors fent un canvi des del primer xiulet i quatre golejadors diferents durant la nit dels vermells.

Diogo Jota ens va fer fora de la marca després de 23 minuts abans que Conor Bradley dobliés la nostra avantatge abans de la mitja part.

Dominik Szoboszlai va afegir un tercer després de l’hora marcada amb un potent cop de cap davant del Kop, però la millor jugada del partit va veure que Luis Díaz entrava a l’acte mentre es va enganxar al final d’un centre de Darwin Núñez per segellar els tres punts 10. minuts del temps.

Potser el gol de Bradley s’hagi animat més fort amb el jove de 20 anys demostrant les últimes setmanes que és un talent adequat, però la forma en què tot l’XI va participar en el nostre quart gol va ser brillant de veure.

La jugada va començar quan Harvey Elliott va desposseir a Cole Palmer per recuperar el control de la pilota per a l’equip de Klopp i va acabar amb el moviment intel·ligent de Núñez de Thiago Silva que li va permetre rebre la pilota d’Alexis Mac Allister abans que l’uruguaià la posà en placa per al nostre número 7. per xocar a casa.

El Liverpool té un bon aspecte en aquests moments, però haurà d’estar al màxim per guanyar els tres punts contra l’Arsenal als Emirates diumenge.