Vídeo: Facundo Pellistri enlluerna amb el seu primer gol amb l'Uruguai –

Facundo Pellistri va gaudir ahir a la nit del seu millor moment amb la samarreta de l'Uruguai quan va marcar el seu primer gol amb la seva selecció i va donar una assistència en una impressionant victòria amistós per 4-0 contra Mèxic.

La Celeste jugarà a la COPA Amèrica aquest estiu on s'enfrontarà als Estats Units, Panamà i Bolívia al seu grup.

En l'amistós d'ahir a la nit, l'Uruguai va colpejar Mèxic a la primera part, marcant tres gols i va afegir un quart poc després del descans al minut 49.

Els dos equips van fer vuit tirs a porteria i l'Uruguai va tenir menys de la pilota amb un 45% de possessió del partit.

Pellistri, que va passar la segona meitat de la temporada cedit a Espanya, va marcar el seu primer gol a l'escenari internacional i va donar una assistència al tercer gol del partit de Darwin Núñez.

Pellistri va rebre una puntuació impressionant de 8,3 pels seus esforços a Sofascore.

L'extrem del United va marcar el segon gol del seu equip del partit quan es va desplaçar a una posició central i va escombrar una centrada des de la dreta. La pilota ha estat colpejada directament al porter mexicà, però aquest ha deixat que la pilota es retorcin sota el seu cos.

L'extrem dret explosiu es va convertir aviat en proveïdor, ja que al minut 49 va llançar un contra un contra el porter, tranquil·lament va agafar la pilota al seu voltant i va quadrar la pilota a través de la porteria perquè un Núñez agraït va tocar el seu hattrick.

El jove de 22 anys va tenir 32 tocs de pilota i va fer 11 de les seves 15 passades, cosa que li va donar un 73% d'èxit. Per anar al costat del seu gol i assistència, també va tenir un xut bloquejat, ja que va demostrar una espina al costat del mexicà durant tots els 90 minuts.

Pellistri també va ser una amenaça per la banda dreta, completant tres dels seus quatre intents de driblar. Va guanyar el 100% dels seus duels aeris i sis de les seves 14 batalles terrestres.

L'extrem també va ajudar a la defensa fent dues tacles en el partit.

Sens dubte, serà un recordatori als decisors del United que en el seu dia, Pellistri pot oferir alguna cosa diferent dels altres extrems del club i potser mereix l'oportunitat de demostrar-ho durant tota una temporada a Old Trafford.

El conjunt de Marco Bielsa no tornarà a estar en acció fins que s'enfronti a Bolívia el dilluns 24 de juny (hora del Regne Unit) en el seu primer partit de la COPA Amèrica.

Vols ser el primer a escoltar les notícies d'última hora del Man United? Per obtenir actualitzacions crucials acuradament seleccionades, uneix-te al nostre canal de WhatsApp: https://bit.ly/United-Breaking-News.