Victòria de la FA Cup del Wolverhampton Wanderers sobre el West Bromwich Albion marcada per problemes de públic

Els Wolverhampton Wanderers reserven el seu lloc a la cinquena ronda de la FA Cup amb una victòria per 2-0 sobre el West Bromwich Albion en un partit que es va veure afectat per problemes de públic a The Hawthorns.

Wolverhampton Wanderers han aconseguit una victòria per 2-0 West Bromwich Albion en el FA Cup cinquena ronda, només després de l’esperada Derbi del País Negre a The Hawthorns es va veure afectat pels problemes de la multitud.

Pedro Neto va marcar a la primera part abans Matheus Cunha va marcar quan faltaven 13 minuts per al final, però les tensions van bullir en un racó del terreny, es va afirmar a la televisió en directe que diversos aficionats dels Wolves havien celebrat el segon gol mentre es trobaven a la secció local de l’estadi.

Quan la policia es va enfrontar amb els aficionats i diversos aficionats van entrar al terreny de joc, es va necessitar un descans de 38 minuts per restablir l’ordre, sense cap certesa que el partit es reprendria.

Quan ho va fer, els Wolves van poder negociar amb èxit la resta del concurs per avançar als vuitens de final sense més alarma.

Enmig de l’ambient bulliciós entre dos grups de fanbases que no havien presenciat els seus respectius bàndols enfrontar-se davant d’una multitud des del 2012, l’activitat de goalmouth va ser escassa i distant durant les primeres etapes.

El West Brom va suposar la major amenaça, amb el porter dels Wolves Jose Sa haver de fer dues aturades rutinàries i van fer una feina eficaç per anul·lar les oportunitats dels seus oponents de la Premier League.

Tanmateix, poc abans del descans, els Wolves van poder avançar, Matt Doherty liderant una escapada d’un pobre córner de West Brom per posar Neto en el seu camí.

El portuguès va assaltar per la dreta abans d’entrar a la deriva, sent noquejat per un defensor de l’Albion, però va mantenir l’equilibri impressionant per enviar un xut ras a la cantonada des de 20 metres.

Igual que a la primera meitat, el West Brom va ser l’equip dominant quan el joc va tornar a començar, els Wolves van haver de suportar una pressió que de vegades era conseqüència de la seva mala presa de decisions.

Quan el partit entrava a l’últim quart, els Wolves havien tornat a entrar en joc, Jean-Ricner Bellegarde enviant el seu únic altre xut destacat en el partit a una distància marginal del pal llunyà des de la vora de l’àrea.

Moments després, el West Brom potser hauria d’haver igualat, un moviment fluid que va acabar amb Brandon Thomas-Asante disparant un xut des de 14 metres d’alt a la grada.

John Swift després va enviar un esforç molt millor executat marginalment des de les 20 iardes, i va resultar costós, ja que els Wolves van afegir un segon a través de Cunha.

Una llarga pilota per sobre va atrapar la defensa de Baggies i després d’haver mantingut l’atenció d’un defensor i mantingut la calma, el brasiler va encaixar la pilota. Josh Griffithscames i dins del pal proper des d’un angle agut.

Aquell gol va provocar escenes extremadament desagradables a les grades, una sèrie de fans dels Wolves aparentment celebrant-se al final i van ser eliminats de manera agressiva pels partidaris de West Brom amb comissaris i policies lluitant per restablir l’ordre.

S’ha produït un retard de més de mitja hora, hi ha hagut dubtes sobre si s’acabaria el partit i com es resoldria el problema, restaven set minuts més almenys sis minuts de temps afegit.

El joc finalment es va reiniciar, l’àrbitre va començar el partit des del moment en què els Wolves van marcar el seu segon gol, que va ser de 77 minuts 10 segons, i hi va haver un ambient suau mentre els jugadors intentaven recuperar la velocitat.

West Brom es va tornar a posar en marxa amb els Wolves preparats per seure profundament i jugar al descans, i Sa va haver d’estar alerta per evitar un esforç baix de Swift.

A l’altre extrem, Griffiths va fer una parada excepcional per negar a Cunha una tercera victòria, però després de només dos minuts de temps afegit, el partit va arribar a la conclusió tranquil·la que necessitava desesperadament amb ramificacions segurament per baixar. línia.