“Una amenaça”: Erik ten Hag elogia el molt criticat home del Manchester United

L'entrenador del Manchester United, Erik ten Hag, celebra l'actuació d'Antony en l'empat 1-1 de dissabte contra el Burnley a Old Trafford.

Manchester United Entrenador en cap Erik ten Hag homenatjat a Antoniactuació de dissabte en l'empat 1-1 amb amenaça de descens Burnley a Old Trafford.

Marcus Rashford va tornar a perdre els Red Devils per lesió, cosa que va obrir la porta perquè Antony es mantingués en el seu lloc, malgrat els suggeriments que Amad Diallo entraria en el primer XI.

Antony va avançar 1-0 al Man United al minut 79 de l'enfrontament Vincent Kompanyde l'equip, que va aconseguir un punt a Old Trafford gràcies a un penal al minut 87 de Zeki Amdouni.

L'objectiu va ser el primer de l'internacional brasiler a la Premier League aquesta temporada i només el tercer en totes les competicions, amb les seves actuacions molt criticades durant tota la campanya.

Encara hi ha especulacions sobre el seu futur, amb el jugador de 24 anys que podria abandonar els Red Devils aquest estiu, però la seva contribució contra Burnley ha estat molt elogiada pel seu entrenador.

Erik ten Hag satisfet amb l'actuació d'Antony contra Burnley

“Va ser una amenaça en tot moment. No va ser una sorpresa que marqués un gol, ja que també va tenir més ocasions abans de marcar un gol. Dues o tres vegades, amb les seves carreres i bons moviments a l'àrea. estem satisfets amb la seva actuació d'avui”, va dir Ten Hag als periodistes.

Tot i això, el tècnic del Man United va admetre que el resultat davant els Clarets l'havia deixat “decebut”, ja que l'equip va cedir més punts més tard.

“Per descomptat, estem decebuts. Si durant un llarg període de joc, quan controles i domines el joc, quan crees un munt d'ocasions i et poses en una posició guanyadora però al final la regales”, ha afegit. afegit després de l'enfrontament amb els Clarets.

“El nostre va ser un bon començament de partit però, a la segona part de la primera part, vam perdre el control. Vam tornar al partit i vam tenir bones ocasions també, però Andre [Onana] ens va salvar un parell de vegades.

“La segona part va ser de nou tota nostra, amb moltes ocasions, però es podria dir que al final vam donar el partit. És molt frustrant. No hauria de passar.

Andre Onana del Manchester United comesa una falta contra Zeki Amdouni de Burnley per concedir un penal el 27 d'abril de 2024

Erik ten Hag lamenta més punts perduts

“De nou, ens hem posat en una posició guanyadora, la més difícil [thing] en el futbol, ​​i, en moltes fases del joc, ens ho hem fet molt bé. Aleshores, al final, hem de treure tres punts i mantenir la porteria en blanc. Però el vam regalar. És molt frustrant.

“És mala sort. No tenim sort amb l'arbitratge de les últimes setmanes. Hem encaixat tants penals. Aquest estava justificat però, en canvi, n'he vist dos o tres.

“Un és 100% una penalització. [Alejandro] Garnacho, crec que va ser colpejat i després l'últim handbol és 100% de penal. Si fa un penal en contra Aaron Wan-Bissaka en el [Emirates FA Cup] semifinal, això fa un penal.

“És molt inconsistent. En les últimes setmanes hem donat penals o hem concedit penals i alguns han estat molt discutibles. Això sí, ens hem de mirar al mirall. Ens equivoquem per l'1-1. Estem molt frustrats per nosaltres mateixos. També amb l'àrbitre però, primer, ens hem de mirar al mirall”.

Actualment, el Man United és sisè a la taula de la Premier League, a sis punts del cinquè classificat, Tottenham Hotspur, que encara té un partit entre mans contra els Red Devils.