Tres gols en nou minuts rescaten els visitants en el primer partit de la Sèrie A després de la sortida d'Allegri

L'empat de Kenan Yildiz a sis minuts del final va completar una remuntada extraordinària de la Juventus, ja que els pesos pesats de la Sèrie A es van recuperar amb un 3-0 per darrere per empatar a Bolonya i mantenir vives les seves esperances de reconduir els seus oponents al tercer lloc l'últim dia de la temporada italiana.

La impressionant campanya del Bolonya ha continuat a ritme quan Riccardo Calafiori ha avançat els locals al cap de dos minuts i Santiago Castro ha transformat amb una centrada de Dan Ndoye nou minuts més tard.

Calafiori s'ha desvinculat i ha enviat una delicada puntada sobre el porter de la Juve Wojciech Szczesny per marcar el 3-0 vuit minuts després del descans, ja que el Bolonya, invicte en vuit partits anteriors, va agreujar la misèria del tècnic interí Paolo Montero.

Les tasques clau que s'enfronta a Slot al Liverpool
Ranura: oferta del Liverpool “difícil d'ignorar”
Liverpool confirma l'arribada de Slot

Quan Federico Chiesa va aprofitar el malbaratament de Bolonya per colpejar des de la vora de l'àrea quan faltaven 14 minuts per al final, semblava poc probable que fos l'inici d'un acte de rescat de la Juve.

No obstant això, Arkadiusz Milik va llançar un tir lliure quan faltaven set minuts per al final, i Yildiz va robar a Sam Beukema per empatar gairebé immediatament.

Bolonya – Juventus: molts gols

Tots dos equips ja s'han classificat per a la Lliga de Campions de la Uefa, i el resultat significa que començaran la ronda final de partits igualats a punts, el Bolonya tercer en virtut d'una superioritat de tres gols.

La Juventus es troba dissabte al Monza, 12è classificat, un dia després que Bolonya visiti el Gènova, 11è classificat. L'Atalanta, que té una plaça a la Lliga de Campions gairebé segellada, es troba a dos punts dels equips amb un partit extra per jugar.

“És una llàstima el partit”, va dir després el president de Bolonya, Joey Saputo, a DAZN (via Calcio Mercato), parlant de la imminent campanya de debut del club a la Lliga de Campions.

“Hauria estat una bona manera d'acabar la temporada a Dall'Ara, però ha estat fantàstic. Va ser una temporada preciosa. A principis de temporada, mai pensàvem que estaríem en aquesta posició.

“Ni tan sols hi puc pensar [Europe] ara. Hem treballat molt. Arribar aquí va ser fàcil, quedar-se serà més difícil però farem tot el possible per continuar aquest camí”.

A Saputo se li va preguntar sobre la possibilitat de persuadir l'entrenador Thiago Motta, que està sent perseguit per la Juve, perquè es quedés. “Ho farem tot”, va dir. “Ens trobarem durant la setmana”.

La Juve va acomiadar Allegri dos dies després de la victòria de la final de la Copa d'Itàlia contra l'Atalanta, citant “determinats comportaments considerats incompatibles amb els valors de la Juventus”.

L'italià va ser expulsat a la final per cridar als àrbitres del partit i semblava que va desviar el director esportiu del club després del xiulet final.