Tottenham Hotspur va quart amb una emocionant victòria sobre Brentford

Tottenham Hotspur ocupa la quarta posició de la taula de la Premier League gràcies a la victòria per 3-2 sobre el Brentford al nord de Londres.

Tottenham Hotspur han passat a la quarta posició de la taula de la Premier League gràcies a una victòria per 3-2 Brentford al nord de Londres.

Neal Maupay va avançar a Brentford al minut 15, però els Spurs van anotar tres gols en les primeres fases de la segona part. Destí Udogie, Brennan Johnson i Richarlison per donar la volta al partit.

Ivan Toni registrat un segon per Thomas FrankL’equip visitant al minut 67, però els visitants no en van trobar un altre, ja que el Tottenham va acabar amb un entretingut partit a la capital.

Ange PostecoglouL’equip de s’ha mogut per sobre de l’Aston Villa per diferència de gols, amb el conjunt de la capital ara en quart lloc, mentre que el Brentford es manté a la 15a posició, a només quatre punts de la zona de descens.

Va arribar la primera mitja oportunitat del partit Oliver Skipp al quart minut després del treball intel·ligent de Dejan Kulusevskiperò el seu xut va ser bloquejat pel defensa del Brentford Ethan Pinnock.

Els Bees van pensar que s’havien avançat al minut 13 Mads Roerslevperò el seu esforç va ser anul·lat per un fora de joc Mathias Jensen.

Els visitants van aconseguir fer l’1-0 al minut 15, però, amb Maupay acabant des de molt a prop després que Toney hagués vist com el porter del Tottenham impedia el seu potent esforç. Guglielmo Vicario.

Timo Werner va provar sort amb els Spurs al minut 21, buscant marcar l’angle inferior des de la vora de l’àrea, però el porter del Brentford Mark Flekken Va estar a punt per fer una aturada intel·ligent, abans que el davanter cedit del RB Leipzig captés el córner resultant desviat al pal més llunyà.

Tottenham s’ha acostat de nou al minut 25, amb un esforç de Richarlison des de la distància que acaba de fallar la porteria, però la pressió augmentava sobre la porteria de Brentford.

Els visitants van tenir l’oportunitat de doblar el seu avantatge al minut 36 quan la pilota es va desviar cap Nathan Collins al pal més llunyà, però el defensa no ha pogut entrar en contacte, abans que l’espectacular rematada de Pinnock des del córner resultant s’ha volat molt poc del pal de Vicario.

Richarlison va tenir la pilota al fons de la xarxa de Brentford al minut 38, però el seu esforç va ser rebutjat per una falta clara sobre Collins, i va resultar ser un primer període frustrant per a l’equip del nord de Londres.

Brentford va tenir una altra oportunitat a l’últim minut de la primera part per mitjà de Toney, però Vicario va impedir el seu xut de cap d’un perillós lliurament de Jensen, i els Bees es van avançar un gol al descans.

Els Spurs van aconseguir empatar els marcadors a principis del segon període, però, amb Udogie disparant al fons de la xarxa des de molt a prop al minut 48 després d’entrar a l’àrea de Brentford.

Timo Werner de Tottenham Hotspur en acció amb Nathan Collins de Brentford i Mads Roerslev el 31 de gener de 2024

Tottenham va completar el canvi menys d’un minut més tard, amb el substitut Johnson girant una centrada de Werner baixa al pal més llunyà, provocant escenes de joia a l’interior de l’estadi.

Richarlison ha enviat un altre poc desviat del pal al minut 54, però el brasiler ha aconseguit posar el seu nom a la fitxa al minut 56, disparant al fons de la xarxa després d’una centrada de James Maddison es va desviar al seu camí.

Toney va estar a punt de marcar el 3-2 poc després de l’hora quan va colpejar un cap a la cantonada més llunyana, però el seu esforç només ha xiulat el pal, abans que el davanter en enviés un altre fora de la porteria dos minuts més tard després de col·locar-se inicialment dins de la porteria. Caixa.

No es va negar Toney, però, i va aconseguir el seu nom al marcador al minut 67, disparant al fons de la xarxa després d’un error d’horror d’Udogie, que va jugar la pilota directament a l’anglès quan intentava trobar el seu porter. .

Brentford va arribar a la tercera posició en el temps de descompte Shandon Baptisteperò el seu esforç va ser capgirat per sobre del travesser per Vicario, abans Christian Norgaard es va disparar des de la cantonada resultant, i els Spurs van aguantar en les darreres etapes per assegurar-se uns tres punts vitals.

El Tottenham serà el següent en acció fora de l’Everton dissabte a la tarda, mentre que el Brentford reprendrà la seva campanya a casa davant el campió Manchester City dilluns a la nit.