Tottenham Hotspur quedarà sense Pedro Porro per al derbi del nord de Londres contra l'Arsenal?

El lateral del Tottenham Hotspur, Pedro Porro, es podria perdre el derbi del nord de Londres contra l'Arsenal després de patir una lesió als isquiotibials en la derrota per 4-0 davant el Newcastle United.

Tottenham Hotspur enrere Pedro Porro s'ha marcat com un dubte per al proper Derbi del nord de Londres en contra Arsenal a finals de mes a causa d'un problema als isquiotibials patit durant la seva pèrdua contra Newcastle United.

Els Spurs van patir dissabte una humiliant derrota per 4-0 al St. James' Park, que va suposar un cop important a les seves aspiracions de classificar-se per a la Lliga de Campions.

Els Magpies es van avançar amb dos gols ràpids, cortesia de Alexandre Isak i Anthony Gordon, just abans de la mitja part. Després del descans, Isak i Fabià Schar va trobar la xarxa per segellar la victòria en una exhibició dominant.

Després de la derrota, els Lilywhites van caure al cinquè lloc darrere de l'Aston Villa a la classificació de la lliga per diferència de gols, mentre que el Newcastle va passar per sobre del Manchester United al sisè.

Porro es lesiona als isquiotibials en la derrota davant el Newcastle

Els Spurs ja estaven dos gols per sota quan Porro va bloquejar un intent de porteria d'Isak, i mentre l'espanyol va desviar amb èxit el xut a córner, posteriorment es va desplomar a la gespa amb agonia, aguantant els isquiotibials.

Malgrat els millors esforços de l'equip de fisioterapeutes, Ange Postecoglou va substituir ràpidament el lateral dret, portant Emerson Royal per substituir-lo al minut 49.

En la seva roda de premsa posterior al partit, Postecoglou va dir: “Només va sentir alguna cosa a la primera part i volia veure com va a la segona part.

“Encara no he consultat amb l'equip mèdic, però veurem quin és el problema”.

La gravetat de la lesió de Porro determinarà si estarà disponible per al proper enfrontament contra l'Arsenal, el diumenge 28 d'abril.

L'entrenador del Tottenham Hotspur, Ange Postecoglou, sembla desanimat el 2 d'abril de 2024

Si el defensa de 24 anys no pot tornar a temps, s'unirà a la talla de Richarlison, Ryan Sessegnon i Fraser Forster al marge.

En parlar més sobre el partit, l'entrenador va afegir: “El Newcastle va ser bo. No ens vam adonar del joc. Semblava que vam deixar que el Newcastle dictés com es jugava el partit.

“No té sentit quedar-nos aquí sentint pena per nosaltres mateixos. Tenim un altre partit d'aquí a dues setmanes. Tot forma part del nostre creixement i, de vegades, el creixement és dolorós”.

Des que va arribar de l'Sporting de Lisboa, Porro ha estat una presència habitual a la plantilla dels Spurs, i ha participat en 31 partits en totes les competicions dels Lilywhites aquesta temporada.