Tottenham Hotspur colpeja l'Aston Villa de 10 en una batalla crucial entre els quatre primers a Villa Park

Tottenham Hotspur va registrar una victòria per 4-0 sobre l'Aston Villa de 10 jugadors en la competició de la Premier League entre els quatre primers de diumenge a la tarda al Villa Park.

Tottenham Hotspur va registrar una victòria per 4-0 sobre 10 homes Aston Villa en la competició vital entre els quatre primers de la Premier League de diumenge a la tarda al Villa Park.

James Maddison, Brennan Johnson, Son Heung-min i Timo Werner va fer els gols de Ange PostecoglouL'equip, que es manté cinquè a la taula de la Premier League, però ara es troba a només dos punts del quart, Villa, amb un partit a mà.

Els Spurs també tenen sis punts per davant del Manchester United, sisè classificat, amb un partit de recanvi, i el cinquè lloc de la divisió podria ser suficient per classificar-se per a la Lliga de Campions 2024-25.

Villa, que tenia capità John McGinn expulsat al minut 65, va entrar al partit després de tres victòries consecutives a la Lliga, però va estar a l'acció de l'Europa Conference League fora a l'Ajax dijous al vespre i Unai EmeryEl costat de 's va quedar còmodament per sota del seu millor a la tarda.

Villa va tenir un ensurt per lesió al minut cinc de la competició, amb Ollie Watkins baixar i quedar-s'hi sota un fort repte del defensa del Tottenham Micky van de Venperò el davanter finalment va tornar a posar-se en peu.

Pedro Porro Ha vist el gol del Villa al minut seten, però l'esforç del lateral dret des d'un gran angle acaba de fallar el travesser, i hi ha hagut poques obertures en els primers compassos del partit.

Villa va tenir una oportunitat d'or al minut 18 quan Watkins va ser llançat en un contra un amb el porter del Tottenham. Guglielmo Vicarioperò el davanter va decidir buscar la passada a Leon Bailey quan va aparèixer el xut, i els Spurs van poder aclarir les seves línies.

Matty Cash Va tenir una mitja oportunitat al minut 29 quan la pilota es va trencar per al lateral dret dins de l'àrea dels Spurs després d'una centrada desviada de Bailey, però només va poder treure el pal.

La darrera oportunitat del primer període també va arribar per al Villa, però Lucas Digne va llançar un cop de cap fora de la porteria amb una centrada de McGinn, i els dos equips van dirigir el cap pel túnel amb el 0-0 després d'uns primers 45 minuts sense qualitat a l'últim terç del camp.

Tottenham va aconseguir fer el gran avançament al minut 50 del partit, però, amb Maddison convertint-se al fons de la xarxa des de molt a prop després d'una brillant lliurament de Pape Sarr.

L'equip del nord de Londres està ara en una sèrie de rècords de gols del club en 39 partits de lliga successius, l'última vegada que va sortir en blanc contra el Wolverhampton Wanderers el març del 2023.

Els Spurs van doblar la seva avantatge al minut 53, amb Johnson escombrant la pilota al sostre de la xarxa després de ser trobat per Son dins de l'àrea de Villa; va ser un gran error Ezri Konsaperò, amb el defensa del Villa perdent la pilota fora de la seva pròpia àrea.

Villa va tenir l'oportunitat de reduir a la meitat la desavantatge al minut 64 quan McGinn va llançar una centrada brillant cap a Nicolò Zanioloperò Porro va estar a punt per fer un excel·lent repte.

Menys d'un minut després, l'equip local es va reduir a 10 homes, i McGinn va mostrar una targeta vermella directa per un mal desafiament al defensa del Tottenham. Destí Udogie.

L'acomiadament del seu capità semblava posar fi a qualsevol esperança d'una remuntada tardana de Villa, que es trobava còmodament per sota del seu millor a casa, i els Spurs van poder sumar un tercer en el temps de descompte gràcies a un esforç contundent de Son al mig. del gol, abans que Werner trobés el córner superior al minut 95 per a quatre.

L'atenció de Villa tornarà ara a l'Europa Conference League, preparant-se per rebre l'Ajax per al partit de tornada dels vuitens de final de dijous, amb els dos equips empatats a 0-0 des del partit d'anada, abans de tornar a l'acció de lliga fora de casa. West Ham United el proper cap de setmana.

Tottenham, per la seva banda, ara té una setmana lliure abans de tornar a l'acció de la lliga a Fulham el proper cap de setmana.