Títol mundial de Fórmula 1 de Leclerc 2024: probabilitats d’apostes

El pilot monegasc acaba d’anunciar la renovació del contracte amb l’empresa de Maranello amb la qual manté una relació des del 2019: aquí teniu les possibilitats que guanyi el títol amb la Vermella

Charles Leclerc pot guanyar el títol mundial de Fórmula 1 la temporada 2024? Aquesta és la primera pregunta que també es van fer els corredors d’apostes de les principals apostes després de l’anunci de l’ampliació del contracte del conductor monegasc amb l’empresa Maranello. Leclerc havia aterrat a Ferrari el 2019 i el seu primer contracte hauria acabat a finals del 2024: els líders de Maranello van decidir tirar endavant el projecte i ell va acceptar de bon grat, amb l’esperança de tenir un cotxe per competir amb Red Bull i Max. Verstappen. Descobrim les probabilitats de títol mundial de Leclerc al final del campionat que començarà amb la cursa del 2 de març a Bahrain.

LECLERC WORLD ODD

En l’últim campionat del món de Fórmula 1, Leclerc es va situar sisè a la classificació de pilots amb 206 punts: són pocs per pensar en el títol però aquesta temporada Ferrari se centrarà molt en el nou cotxe i també en el talent del pilot monegasc. El campió del món Charles té una probabilitat de 18 per a Gazzabet, 16 per a Better, 15 per a Snai i 12 per a Planetwin365. El campionat començarà el cap de setmana del 19 de febrer al 2 de març a Bahrain i continuarà la setmana següent amb la cita a l’Aràbia Saudita: 30 esdeveniments oficials, entre els quals 6 curses de velocitat. Segons els corredors d’apostes, l’altre pilot de Ferrari, Carlos Sainz, té menys possibilitats de lluitar pel títol: el campió del món espanyol val 22 a Gazzabet, 33 a Planetwin365, 25 a Snai i 26 a Better.