Tim Sherwood critica l’estrella de l’Arsenal per la taxa de treball defensiu

L’exentrenador del Tottenham Hotspur i l’Aston Villa, Tim Sherwood, ha criticat el ritme de treball defensiu de l’atacant de l’Arsenal Kai Havertz, afirmant que l’alemany no ofereix res sense pilota.

L’Arsenal Ace Kai Havertz és inútil sense la pilota, diu Tim Sherwood

Havertz, que es va unir a l’Arsenal per una quota de 75 milions d’euros (81,4 milions de dòlars) del Chelsea el juliol del 2023, no ha tingut els moments més fàcils al nord de Londres. No ha estat constant davant de la porteria, no ha aconseguit impactar en molts partits complicats i, sovint, semblava reticent a remuntar quan estava fora de possessió.

En declaracions a Premier League Productions, Sherwood va criticar Havertz per la seva defensa, però va reconèixer la seva capacitat per aparèixer amb gols decisius en partits importants. L’antic internacional d’Anglaterra va dir (a través de TheBootRoom):

Crec que en Mikel creu que és molt versàtil i flexible. Estic d’acord que és un luxe. No et dóna res fora de la possessió. Té una bona mida, no juga com si estigués bé a l’aire. Un toc meravellós, bona visió, és un gran jugador, va marcar en una final de la Champions amb el Chelsea. És anònim en el joc, però apareix amb grans gols, i crec que en Mikel espera que aparegui amb grans objectius al final de la temporada per a ell..”

El guanyador de la UEFA Champions League 2020-21 ha jugat 25 partits de la Premier League amb l’Arsenal aquesta temporada, marcant sis gols i proporcionant dues assistències. Pel que fa a les aportacions defensives, el jove de 24 anys ha intentat 25 entrades, ha bloquejat vuit tirs, ha fet 83 recuperacions i ha guanyat 119 duels.

Havertz va produir una de les seves millors actuacions a la victòria de Gunners sobre Newcastle United

L’Arsenal va donar la benvinguda al Newcastle United a l’Emirates Stadium per al seu enfrontament de la 26a jornada de la Premier League dissabte a la nit (24 de febrer). Els Gunners es van recuperar magníficament de la derrota dels vuitens de final de la Lliga de Campions de la UEFA davant el FC Porto i van aconseguir una victòria contundent per 4-1 sobre els Magpies. Havertz, que va jugar de central en absència de Gabriel Jesus, va ser el millor jugador del partit.

Al minut 24, l’internacional alemany va connectar amb el retallat de Gabriel Martinelli a l’àrea de sis, dirigint-lo més enllà del porter i al fons de la xarxa. Cap a la meitat de la segona part, Havertz va afegir una assistència al seu compte, preparant Bukayo Saka amb una simple passada. L’extrem es va llançar per la línia de fons, va retallar i va aplicar un brillant acabat amb l’esquerra per posar el 3-0 per als locals.

Al llarg del joc, va completar 20 passades (87% de precisió), va crear una oportunitat, va fer dues intercepcions i va registrar set recuperacions.