Thomas Tuchel confirma el doble cop per lesió del Bayern de Munic per al enfrontament de l'Arsenal

Thomas Tuchel confirma que el Bayern de Munic es quedarà sense dos atacants clau per al partit de tornada dels quarts de final de la Champions amb l'Arsenal.

Bayern de Munic Entrenador en cap Thomas Tuchel ha revelat que els gegants alemanys s'han de prescindir de dos atacants clau per a la segona etapa del seu Champions League quarts de final amb Arsenal el dimecres a la nit.

Les potències bavareses tornen al servei continental després d'haver perdut oficialment el control del títol de la Bundesliga, malgrat la victòria habitual per 2-0 sobre el Koln el cap de setmana.

El triomf del Bayern va quedar insignificant a causa de l'aixafament per 5-0 del Bayer Leverkusen contra el Werder Bremen, que va veure que Die Werkself es va coronar campió de màxima categoria per primera vegada en la seva història i va negar als antics titulars un 12è títol consecutiu.

Quan només queda la Lliga de Campions per lluitar des d'ara fins al final de la temporada, el Bayern busca repetir els seus dos últims partits a casa amb l'Arsenal el 2015 i el 2017, en què els amfitrions de dimecres es van quedar vencedors per 5-1.

Els homes de Tuchel estaven en camí per a un èxit d'anada per 2-1 als Emirates la setmana passada Serge Gnabry i Harry Kane anul·lat Bukayo Sakala vaga, però Leandro Trossard va ser el salvador de la segona part de l'Arsenal amb un empat al minut 76.

Gnabry, Kingsley Coman descartat de l'enfrontament de l'Arsenal

Sis minuts abans que Trossard recuperés l'Arsenal, l'antic graduat de l'Acadèmia dels Gunners, Gnabry, es va veure obligat a abandonar el camp amb una distensió als isquiotibials, que el va fer no estar disponible per al xoc del cap de setmana amb Koln.

En canvi, Kingsley Coman va començar pel flanc dret a l'Allianz Arena, però la cursa del francès es va disputar només cinc minuts de la segona part amb una lesió a l'adductor, ja que Jamal Musiala el va substituir.

Després que una declaració al lloc web del Bayern revelés que Coman estaria fora durant diverses setmanes, Tuchel va confirmar en la seva conferència de premsa prèvia al partit que ni ell ni Gnabry estarien en condicions per jugar cap paper en el partit de tornada de dimecres.

En una notícia més brillant, porter de primera opció Manuel Neuer està bé per participar després de perdre's la victòria de Koln per precaució, mentre que Leroy Sane s'ha de donar llum verda per presentar-se, tot i que haurà de somriure i suportar-ho.

“Manu pot jugar i Leroy pot jugar si es mossega les dents. Serge i Kingsley no estan disponibles, així que Leroy s'ha de mossegar les dents”, va dir Tuchel als periodistes dimarts a la tarda.

El Bayern també falta un defensa integral per a la tornada

Alphonso Davies del Bayern de Munic celebra després del partit del 27 de gener de 2024

Tot i que Sane sembla que serà un intercanvi directe per Coman a la dreta, tampoc Thomas Muller o Mathys Tel s'hauria de veure obligat a substituir Gnabry, tret que en Tuchel es sorprengui seleccionant Eric Maxim Choupo-Moting.

Les preocupacions de selecció del Bayern no es limiten a l'últim terç del partit de tornada, ja que Tuchel també ha d'evitar la suspensió del lateral esquerre. Alfonso Davies per la visita dels Gunners.

El lateral esquerre canadenc ja tenia dues targetes grogues a la Lliga de Campions abans de l'escala a l'Emirates, on amb només nou minuts al rellotge, va entrar en el llibre de l'àrbitre per passar per l'esquena de Saka.

Amb Davies prohibit, Rafael Guerreiro és el candidat més probable que substitueixi el lateral esquerre dimecres, però Noussair Mazraoui – lateral dret de professió – va ocupar aquest paper contra el Koln mentre Guerreiro es va pavonejar amb les seves coses al mig del camp.

Mentre el Bayern lamenta l'absència de dos atacants crucials, el cap de l'Arsenal Mikel Arteta s'ha donat un doble impuls de forma física abans del partit de tornada, on els Gunners intentaran eliminar el Bayern de la Lliga de Campions per primera vegada en la seva història.