Ten Hag: “Man Utd s’ha de recuperar dels contratemps per mantenir vives les quatre millors esperances”

Erik ten Hag anima els seus jugadors del Manchester United a “recuperar-se dels contratemps” si volen mantenir-se en la lluita per quedar entre els quatre primers a la Premier League aquesta temporada.

Erik ten Hag ha animat el seu Manchester United els jugadors “recuperar-se dels contratemps” si volen continuar en la lluita per un lloc entre els quatre primers a la Premier League aquesta temporada.

Els Red Devils han vist finalitzar la seva ratxa de quatre victòries a la màxima categoria després de perdre 2-1 contra Fulham a Craven Cottage el dissabte a la tarda.

Després d’una primera meitat enganyosa, el Fulham va ser la força dominant després de l’interval i merescudament va trencar el marcador als 65 minuts gràcies a un ferotge primer temps de Calvin Bassey dins de l’àrea de penal.

Els gemecs van ressonar al voltant d’Old Trafford mentre el Man United lluitava per tallar ocasions clares, fins que Harry Maguire – que abans havia encapçalat una magnífica oportunitat des d’uns quants metres – va empatar a casa al minut 89 que semblava haver rescatat un punt per al conjunt de Ten Hag.

No obstant això, va ser el Fulham qui va fer l’última rialla quan van esclatar en un altre contraatac que va resultar en Adama Traore preparant Alex Iwobi per niuar un magnífic acabat amb el peu dret a la cantonada inferior.

La ratxa de 16 partits invictes del Man United contra el Fulham a la màxima categoria ha arribat a la seva fi, i la derrota suposa un gran cop per a les seves aspiracions a la Lliga de Campions, ja que segueixen sisè a la taula i han caigut vuit punts del quart classificat, Aston Villa. , que va guanyar el Nottingham Forest per 4-2 a casa seva.

Al final, els Red Devils no van tenir un punt d’avantguarda en l’últim terç i van faltar la presència del davanter lesionat. Rasmus Hojlundque abans havia marcat set gols en els seus últims sis partits.

Hojlund va ser un dels set jugadors del Man United absents per lesió Casemiro es va fer fora amb una lesió al cap poc després que el Fulham obrís el marcador.

Ten Hag creu que la “gran pèrdua” de Casemiro va jugar a les mans del Fulham i ha reiterat que els problemes del club amb les lesions al llarg d’aquesta temporada han impedit que el seu equip tingués el millor rendiment.

En una conferència de premsa posterior al partit, l’holandès va dir: “És la veritat [that injuries impact performances]. No tenim un lateral esquerre (amb tots dos Luke Shaw i Tyrell Malacia descartat). Casemiro està fora. És una gran pèrdua per a nosaltres. [Lisandro] Martínez. Però tenim un grup i podríem tenir, hauríem d’haver guanyat avui.

“Hem de prescindir d’aquests jugadors i hem de recuperar-nos dels contratemps, mirar endavant i preparar el proper partit”.

L'entrenador del Manchester United, Erik ten Hag, reacciona el 18 de febrer de 2024

En preguntar-li si el Man United pot reduir la diferència de vuit punts amb l’Aston Villa en quart, Ten Hag va afegir: “Vaig dir que a partir de gener tots els partits són finals i ara volem moltes finals. Ara hem perdut una final.

“Però després d’una derrota has de veure el panorama més gran i el panorama general es veu molt bé”.

Malgrat la derrota, Ten Hag es va mostrar satisfet amb el “gran caràcter” que van mostrar els seus jugadors contra el Fulham i es va mostrar ple d’elogis per la seva forma recent.

“Ho hem fet molt bé últimament, ara tenim alguns contratemps. Avui podríem haver guanyat aquest partit, hauríem d’haver guanyat aquest partit perquè l’equip va mostrar un gran caràcter.

“Crec que hem fet inicis lentes a les dues parts. Casemiro va ser una gran pèrdua a la segona part, després vam perdre una mica d’estabilitat i vam cedir (el primer) en aquell moment.

“El gol era molt evitable, després ens vam lluitar i he d’acreditar a l’equip perquè va mostrar caràcter. Vam anar a buscar la victòria, vam tenir les nostres oportunitats, però vam deixar escapar el partit”.

El Man United canviarà breument el seu enfocament lluny de la Premier League i cap a la FA Cup mentre es preparen per enfrontar-se al Nottingham Forest en un empat a la cinquena ronda al City Ground dimecres.