Southampton, Leeds United i Coventry City passen a la cinquena ronda de la FA Cup

Southampton, Leeds United i Coventry City passen a la cinquena ronda de la FA Cup després de guanyar les repeticions de la quarta ronda contra un altre rival del campionat.

Southampton, Leeds United i Ciutat de Coventry tots han passat a la cinquena ronda de la FA Cup després de guanyar les seves respectives repeticions de quarta ronda contra un altre rival del campionat dimarts a la nit.

El millor partit de la nit va tenir lloc, sens dubte, al Coventry Building Society Arena, on els Sky Blues van acabar amb els guanyadors per 4-1 contra Dimecres de Sheffield per establir un empat a la cinquena ronda amb l’equip sud de la Lliga Nacional Maidstone United.

En una primera part apassionant de final a extrem, els Sky Blues van obrir el marcador només tres minuts després Kasey Palmer va disparar un xut baix a la cantonada inferior.

No obstant això, els Owls van respondre bé i van restablir la paritat només set minuts més tard quan Bailey Cadamarteri va fer un cop baix des de la vora de l’àrea de sis iardes al pal llunyà.

Coventry ha tornat a sortir dels blocs després del descans i ha fet tres gols en només vuit minuts; Callum O’Hare en primer lloc, va aconseguir un excel·lent suport de tir ràpid abans Haji Wright va dirigir cap a casa des d’uns quatre metres per posar els locals al control.

Ellis Simms hauria d’haver afegit un cinquè en la fase final, però Mark RobinsEls homes de l’equip finalment van aconseguir la victòria, posant fi a la seva ratxa de tres jocs sense victòries en totes les competicions.

A la costa sud, Southampton i Watford tots dos van fer set canvis per al seu enfrontament al St Mary’s, però els amfitrions van aconseguir la victòria amb un marcador de 3-0, ampliant la seva ratxa invicta a 24 partits en totes les competicions del procés.

En una primera meitat de poques ocasions clares, els Hornets van estar més a prop de trencar el marcador quan Ismael KoneL’esforç desviat de fora de l’àrea de penal es va fer un bucle cap amunt i fora de la cara del travesser, poc abans. Daniel Bachmann va fer una gran aturada amb el peu dret estirat per negar el davanter dels Saints Che Adams a l’altre extrem.

El Southampton finalment va trencar l’empat set minuts després de l’interval quan Adams va acabar Sekou Mara per primera vegada, abans que el francès dobliés el seu compte amb un impactant de 20 iardes només sis minuts més tard després d’un contraatac ampli.

Després d’establir els dos gols per a Mara, Adams va posar el partit al llit a 14 minuts del moment en què es va trobar Joe RothwellTir de falta de s’ha marcat per primera vegada al pal proper: el seu desè gol de la temporada.

Samuel Edozie i de 17 anys Sam Amo-Ameyaw tots dos van sacsejar la fusta en les etapes de tancament, però els Saints finalment es van quedar amb còmodes guanyadors contra un equip de Watford sense brillantor, i Russell MartinEls homes de l’equip s’enfrontaran a un empat a la cinquena ronda contra els líders de la Premier League Liverpool a Anfield.

Wilfried Gnonto del Leeds United reacciona el 16 de desembre de 2023

Mentrestant, el Leeds necessitava temps addicional per guanyar Plymouth Argyle 4-1 a Home Park per establir un empat a la cinquena ronda contra qualsevol dels dos Aston Villa o Chelsea.

Els dos equips van tenir la seva bona quantitat d’oportunitats a la primera part, però el Leeds va colpejar la fusta dues vegades en els primers 20 minuts. Mateo Josep va girar i va disparar un esforç cap a Conor Hazardque ha parat magníficament la pilota al pal, sis minuts abans Joel Piroe va sacsejar el travesser amb un potent cop des de fora de l’àrea.

La persistència del Leeds en l’últim terç va ser finalment recompensada als 66 minuts quan Wilfried Gnontoun autèntic cable en atac, es va aturar Glen KamaraVa fer una passada a la vora de l’àrea i va fer de manera brillant treure la pilota des de gairebé sota els seus peus per llançar un potent cop a la cantonada inferior.

Plymouth es va negar a cedir, però, i va aconseguir empatar 12 minuts després d’un tir lliure, amb Ashley Phillips dirigint la pilota cap a la porteria Brendan Gallowayque instintivament va llançar la pilota a porteria buida des d’uns quants metres.

Joe Gelhardt gairebé va aconseguir la victòria del Leeds en el temps de descompte de la segona part, però el xut amb l’esquerra del jove va colpejar el pal dret. Tanmateix, companys suplents Crysencio Summerville i Georginio Rutter va tenir el toc clínic en la pròrroga.

Summerville va tallar cap a dins des de l’esquerra i va fer un dolç cop a la cantonada superior dreta set minuts després de la reinicia, abans de configurar Rutter per empaquetar un tercer a la marca dels 111 minuts. de Plymouth Ryan Hardie després es va dirigir Ilia Gruevcórner de la seva pròpia xarxa a les brases moribundes per segellar la victòria Daniel Farkeels homes.

Tots els partits de la cinquena ronda de la FA Cup es jugaran la setmana que comença el 26 de febrer.