Sofyan Amrabat fa una classe magistral de migcamp mentre el Marroc va vèncer Tanzània per 3-0 a la inauguració de la Copa d’Àfrica –

El migcampista del Manchester United, Sofyan Amrabat, va jugar els 90 minuts inclòs el temps afegit quan el Marroc va iniciar la seva campanya de la Copa Àfrica de Nacions en vèncer a Tanzània per 3-0.

L’antic defensa del Wolverhampton Wanderers, Romain Saiss, va donar avantatge al Marroc al minut 30 per marcar el partit.

Azzedine Ounahi va doblar el marcador en profunditat a la segona part, amb un gol brillantment treballat just fora de l’àrea.

El tercer partit de Youssef En-Nesyri va segellar la victòria i va assegurar que el Marroc assegurava els tres punts a l’estadi Stade de San Pédro de Costa d’Ivori.

L’estrella del United Amrabat va començar al mig del camp al costat de Selim Amallah.

Amrabat va tenir 69 tocs de pilota durant el temps que va estar al terreny de joc.

Va fer 60 de les 63 passades que va intentar, i va aconseguir una precisió de passada estel·lar del 95%, més que qualsevol altra estrella per jugar 45 minuts o més en el partit.

El cedit de la Fiorentina va intentar fer ping sis pilotes llargues als seus companys. Tots ells van trobar el seu objectiu.

Amrabat no ha intentat cap tir i no s’ha embarcat en cap dribl. Se li va encarregar principalment d’asseure’s profundament i protegir la línia de fons del Marroc perquè no es pugui trencar fàcilment.

El jove de 27 anys va estar bé defensivament. Va aprofundir en set duels a terra i en va guanyar quatre.

Va disputar un repte a l’aire, que va guanyar.

Amrabat també va fer tres tacles.

(Estadístiques obtingudes de Sofascore)

L’entrenador dels Lleons de l’Atles, Walid Regragui, va intervenir després del partit i va destacar la importància que la selecció es mantingui humil i només es concentri en les seves actuacions.

El Marroc, que és sens dubte un dels favorits per guanyar la CAN, buscarà aprofitar la seva victòria inicial quan s’enfronti diumenge a la RD Congo.