Sinner guanya les probabilitats de Rotterdam del torneig ATP 500 a Holanda

Jannik va tornar a la pista després de guanyar el Slam a Austràlia i es va presentar com el cap de sèrie número u a Holanda: és el favorit dels corredors d’apostes.

LA QUOTA AUGMENTADA EL PECATADOR GUANYA ROTTERDAM

Jannik Sinner torna immediatament al camp com a guanyador del torneig de Rotterdam? És absolutament possible, perquè als Països Baixos es presenta com a cap de sèrie número u per la seva millor posició al rànquing en comparació amb el rus Rublev, que és el número dos del sorteig. Els corredors d’apostes dels principals llocs d’apostes no tenen cap dubte: el Tirol del Sud és el gran favorit per a l’ATP 500 que Federer ha guanyat tres vegades. Descobrim la predicció i les probabilitats que Sinner guanyi al torneig de Rotterdam programat del 12 al 18 de febrer.

SINNER GUANYA PROBABILITATS DE ROTTERDAM

Sinner va començar la seva aventura eliminant l’holandès Van de Zandschulp, ja enfrontat a la primera ronda del Melbourne Slam, i després va guanyar a la final contra Medvedev (absent com Djokovic i Alcaraz) al cinquè set. Un sorteig, doncs, per al sudtirolès que figura a Gazzabet com a guanyador del torneig amb una quota de 2.30. A Snai la mateixa oferta val 2,25 mentre que passa a 2,00 a Sisal i 2,37 a bet 365. L’augment de les probabilitats proposat per Gazzabet se centre precisament en aquest esdeveniment que per a tots els nous membres eleva el resultat guanyador de Sinner a 10,00 probabilitats. El partit contra el Monfils, guanyat al tercer set, va ser més difícil: als quarts, ara, hi haurà el partit contra el Raonic.

EL CAMÍ DE JANNIK

Després del triomf a Melbourne, Sinner es va entrenar a Montecarlo amb la seva plantilla i jugarà el seu únic torneig al febrer a Rotterdam. Després anirà a Indian Wells i Miami al març, abans de tornar a Europa i dedicar-se a preparar el segon Slam de la temporada, el de París, sobre terra batuda. S’espera que Jannik sigui present a Montecarlo i Roma, a la mateixa superfície, precisament per redescobrir el sentiment amb les pistes menys adients per a ell. A Holanda en el seu camí es trobarà ara amb Raonic que ha baixat a la classificació però sempre representa una prova molt exigent, capaç de confirmar les excel·lents condicions del campió italià exhibides en els dos primers partits.

Llegeix les altres prediccions de tennis de la setmana, amb estadístiques detallades i anàlisis exclusives de la Gazzetta Scommesse.