Sinner contra Rublev, l’anàlisi tècnica dels quarts de final

Jannik sempre ha guanyat al seu rival als quarts de final, a part de dues vegades en què es va retirar. Joc fàcil? No. Heus aquí per què

Hi ha una bretxa entre Sinner i Rublev al rànquing. Un. Jannik és quart, Andrey cinquè. I la tardor passada el rus es va quedar a un desempat de superar el Tirol del Sud: en guanyar la final París-Bercy, derrotada contra Hubi Hurkacz per 7-6 al tercer set, hauria posat la fletxa en el dualisme entre els vermells. No obstant això, la bretxa entre els dos sembla més àmplia del que suggereix el rànquing. “Sembla que tinc problemes”, ha declarat el rus després de la victòria contra Alex De Minaur als vuitens de final, en un moment d’ironia i somriures per alliberar la tensió acumulada en el partit. Realment és així?