Silva elogia la “mentalitat forta” del Fulham després de la “merescuda victòria” al Man Utd

L’entrenador del Fulham, Marco Silva, elogia el seu equip per mostrar una “mentalitat forta” en la seva “merescuda” victòria per 2-1 contra el Manchester United a Old Trafford dissabte.

Marco Silva ha acumulat elogis sobre el seu Fulham equip per mostrar una “mentalitat forta” en la seva “merescuda” victòria per 2-1 en contra Manchester United dissabte a Old Trafford.

Els Cottagers van entrar al concurs després d’una carrera d’11 partits sense victòries a la carretera, mentre que l’última vegada que van celebrar l’èxit al costat vermell de Manchester el 2003.

Després d’una primera meitat tèbia en què les ocasions clares eren molt primes, el Fulham va sortir dels blocs després del descans i va obrir merescudament el marcador al minut 65 quan la pilota va caure amablement a Calvin Basseyque va colpejar una pilota solta dins l’àrea de penal.

El Manchester United pensava que havia rescatat un punt al minut 89 quan Bernd Leno va parar la pilota directament al camí de Harry Maguireque va tocar cap a casa des de curta distància.

Els Red Devils, rugits pels fidels d’Old Trafford, van pressionar per un guanyador tardà, però van ser els Cottagers els que van tenir l’última paraula en el temps de desconnexió quan Alex Iwobi va completar un contraatac, instigat per una potent carrera de Adama Traoreamb un acabat intel·ligent a la cantonada inferior.

En declaracions a la roda de premsa posterior al partit, Silva ha dit: “És clar, al meu entendre, el millor equip del camp va guanyar el partit. Som l’equip que va crear més ocasions, que va jugar millor i va intentar guanyar la majoria dels moments. del joc.

“Hem creat molt bon nombre d’ocasions a la primera part. També van tenir dos o tres moments molt bons, però la manera com vam començar la segona part, els primers 30 minuts, la manera com vam controlar el partit contra el Man United a Old Trafford. – No és fàcil de fer.

“Vam marcar i després va arribar la reacció normal del Man United, el públic va jugar un paper important en la seva reacció i vam encaixar un gol una mica desafortunat.

“En aquell moment vam mostrar una mentalitat forta. Va ser el primer moment per no cedir el segon perquè Old Trafford estava en flames, però vam mostrar una mentalitat forta i fins i tot abans del 2-1 vam tenir una gran oportunitat de Rodrigo. [Muniz].

“Van ser uns tres punts molt merescuts i el millor equip va guanyar”.

Calvin Bassey del Fulham celebra el seu primer gol amb Timothy Castagne i Alex Iwobi el 24 de febrer de 2024

Preguntat sobre l’impacte tant de Bassey com d’Iwobi, que van ser els primers titulars del Fulham des que van tornar de la Copa d’Àfrica de Nacions amb els finalistes perdedors de Nigèria, Silva va dir: “Sap molt bé com són importants per a nosaltres. Aquesta tarda ho ha demostrat. quant els hem trobat a faltar.

“Són dos jugadors molt importants per a nosaltres. Recordo que l’últim partit que van jugar junts, abans del partit del Man United, va ser a casa contra l’Arsenal i també vam guanyar 2-1, van ser molt importants per a nosaltres aquella tarda.

“Som un equip, un grup de jugadors, fins i tot sense Joao Palhinha i Willianque tots dos han estat tan importants per a nosaltres, som molt més que [one] jugador, hem demostrat que som un equip”.

El Fulham es manté 12è a la taula de la Premier League tot i vèncer al Man United, però s’ha situat a tres punts dels 10 primers, mentre que també està a 12 punts dels tres últims.

Silva i col·laboradors esperen aprofitar la seva victòria a Old Trafford quan donen la benvinguda al Brighton & Hove Albion a Craven Cottage per al seu proper partit de la Premier League el 2 de març.