“Si mireu…” – El duet d'ex-Liverpool es va quedar furiós durant el moment de la primera meitat contra l'Atalanta aquesta nit

El Liverpool es va retirar d'Europa amb un gemec, ja que la seva victòria per 1-0 a l'Atalanta aquesta nit no va ser suficient per desfer el dany de la derrota de la setmana passada per 0-3 a Anfield.

No obstant això, alguns aficionats dels Reds poden quedar-se preguntant-se si les coses haurien sortit d'una altra manera si l'àrbitre hagués tingut una visió diferent d'un moment de la primera part al Gewiss Stadium.

Poc abans de la mitja part, Isak Hien va ser amonestat per handbol, ja que va tallar la que podria haver estat una oportunitat per a Luis Díaz, que va argumentar que el defensa nerazzurri hauria d'haver estat expulsat per negar el que considerava clar. oportunitat de gol.

Parlant sobre el deure d'expert per a TNT Sports, l'ex davanter de la LFC Peter Crouch es va indignar (a través de Liverpool Echo):

El seu company i exjugador del Liverpool Gary McAllister va compartir la indignació de l'anglès i va dir:

Àrbitre François Letexier hauria estat en el seu dret d'haver enviat a Hien a un bany abans d'hora, ja que el defensa de l'Atalanta va manipular la pilota de manera deliberada i va evitar que Diaz s'hagués posat a porteria.

Si l'internacional suec hagués vist una targeta vermella, o si l'atacant del Liverpool hagués arribat a la pilota i hagués doblat l'avantatge del seu equip durant la nit, la segona part hauria pogut tenir una sensació molt diferent. Imagineu-vos si els locals intentessin aguantar amb 10 homes, o els vermells només necessitessin un gol després del descans.

Aquest incident ha deixat una sensació de “i si” a la nostra sortida de l'Europa League, però la dura veritat és que simplement no vam fer prou durant els dos partits per merèixer res més que l'eliminació dels quarts de final, després d'haver jugat bé durant el la primera meitat d'aquesta nit i he estat francament putrefacte a Anfield fa una setmana.

Podríem argumentar tota la nit que Hien hauria d'haver estat expulsat, però LFC encara tenia 45-50 minuts per trobar dos gols més i, francament, no semblava marcar ni un.

Europa s'ha acabat: assegurem-nos que no ens penedim dels últims sis partits de la nostra campanya de la Premier League des d'ara fins al 19 de maig.