Sèrie B: Catanzaro-Palermo 1-1 | Gazzetta.it

Por a perdre i 1-1 al Ceravolo. Els giallorossis no aconsegueixen l’avantatge: 4 punts per ells en els últims 6 partits. Els rosaneros són bons reaccionant, però des del 7 d’octubre no guanyen fora de casa

Crida en Biasci, contesta el Segre. Catanzaro i Palerm comparteixen les apostes a la primera ronda de la vint-i-dosena jornada de la Sèrie B: 1-1 al Ceravolo. El rosanero de Corini va pujar a la taula i va agafar la cinquena posició, braç a braç amb Cittadella, tot i que va continuar amb l’abstinència de victòries fora de casa (els tres punts no arribaven des del 7 d’octubre, a Mòdena). Catanzaro puja fins al 34, però té alguna cosa a lamentar per no haver protegit l’avantatge adquirit a la primera part: redimir només parcialment el mal revés contra Feralpisalò.

et insultes objectius

Per sortir del moment llunyà (4 derrotes en els últims 5 partits) Vivarini confia en la parella Iemmello-Biasci. D’altra banda, Corini ha llançat el nou fitxatge Filippo Ranocchia des del primer minut i ha substituït el sancionat Matteo Brunori per Soleri, recolzat per les bandes per Di Mariano i Di Francesco. L’antic davanter centre de la Roma es llança a fons i intenta un xut, però troba la resposta amb els peus de l’exjugador Fulignati. Al minut 22 Soleri tindria una segona oportunitat en peu en el desenvolupament d’un córner, encara que tot s’hagués aturat per falta d’atac. Resposta calabresa dos minuts més tard amb Veroli rematant de cap desviat. L’avantatge de Catanzaro s’ha arribat a la mitja hora, després d’una acció persistent: el centre ha arribat de Situm, Scognamillo ha picat la pilota però ha trobat el rebot de Soleri que ha afavorit la rematada de Biasci a dos passos.

por de perdre

Necessitem l’interval per tornar la claredat a Palerm. Qui iguala el marcador al primer intent: a punt i Di Mariano pinta una gran pilota per a Segre que supera de cap a Fulignati i fa l’1-1: definitivament és el seu moment, cinquè gol en l’últim mes i mig. Catanzaro en apnea, els convidats intenten un un-dos al minut 52 amb el descens del nou fitxatge Ranocchia, en el seu centre Situm fa tremolar les coronàries de l’afició giallorossa colpejant el pal interior i arribant a pocs centímetres d’autogol. Un cop anestesiada l’empat, els de Vivarini s’han tornat a avançar dues vegades en l’espai d’un minut: primer Gomes ha aturat d’un cop de cap de Scognamillo, després el substitut Ambrosino ha posat la pilota fora de res. Un remolí de canvis, ambdues bandes a la recerca del premi: Palermo està a prop d’avançar amb Insigne que fins i tot intenta decantar al minut 86, però Fulignati no sorprèn. Al final s’imposa la por a perdre: és l’1-1.