Rodrigo Muniz s'aconsegueix quan el Fulham supera el Tottenham Hotspur per sota del nivell

Rodrigo Muniz anota un doblet per guiar el Fulham a una imponent victòria per 3-0 sobre el Tottenham Hotspur a Craven Cottage.

Rodrigo Muñiz va agafar un suport per guiar Fulham a una victòria completa per 3-0 Tottenham Hotspur a Craven Cottage.

Els dos equips van tenir ocasions per obrir el marcador abans que Muniz trobés la porteria en el final del primer període per donar als locals una esvelta avantatge a la mitja part.

Animat pel seu primer gol, el Fulham es va moure a través dels engranatges després del descans per afegir un segon i un tercer. Sasa Lukic i Muniz respectivament.

Aleshores, el Fulham va veure descartat un possible quart gol, però va importar molt poc, ja que es va mantenir ferm per convertir-se en el primer equip que va impedir que el Tottenham marqués en un partit de la Premier League aquesta temporada.

Tot i que el Fulham, 12è classificat, pot celebrar la seva primera victòria a la lliga a casa contra els Spurs des del novembre de 2008, els visitants es queden per reflexionar sobre una actuació decebedora que els deixa al cinquè lloc i a dos punts dels quatre primers.

El Fulham va començar el concurs al peu davanter, amb Andreas Pereira forçant Cristian Romero per fer un bloc crucial poc abans Guglielmo Vicario es va requerir per mantenir Lukic a ratlla.

Després d'absorbir la pressió inicial del Fulham, el Tottenham va començar a créixer en el concurs i a oferir la seva pròpia amenaça a l'últim terç.

Internacional de Gal·les Brennan Johnson hauria estat decebut per guiar un esforç domèstic directament Bernd Leno després d'haver-se enganxat James MaddisonLa passada ben ponderada.

Aleshores, Maddison va intentar agafar a Leno amb la guàrdia amb un cop al pal, però l'ex del Leicester City només va poder llançar el seu xut fora de la porteria alemanya.

De la mateixa manera que semblava que l'impuls estava oscil·lant a favor del Tottenham, Marco SilvaL'equip de 's va lluitar contra el control gràcies a l'esforç de Muniz al minut 42.

El brasiler va recollir Antonee RobinsonLa creu perfecta de polzades, abans de mantenir la compostura per introduir-se a la cantonada inferior.

Ange Postecoglou Hauria estat desesperat per veure una resposta positiva del seu equip després del descans, però l'entrenador dels Spurs només va poder veure com el Fulham doblava el seu avantatge als quatre minuts de la represa.

Lukic va treure el genoll esquerre per desviar-se Timothy CastagneCreu de l'impotent Vicario per registrar el seu primer gol amb el club de West London.

Rodrigo Muniz del Fulham va marcar el seu primer gol el 16 de març de 2024

Amb els Spurs a les cordes, un equip confiat del Fulham va anar a la recerca d'un tercer, amb Castagne forçant Vicario a una parada a prop del pal.

Tanmateix, el porter del Tottenham no ha pogut fer res per evitar que Muniz agafés el seu segon del partit al minut 61.

El jove de 22 anys es va abalar després d'un rebot Calvin Bassey havia colpejat el pal per marcar el seu setè gol en tants partits.

Amb l'impuls fermament al seu favor, el Fulham va pensar que havia sumat un quart quan Joao PalhinhaS'ha disparat el cop perforat Raúl Jiménez i a la xarxa, però el gol va ser marcat ràpidament per una infracció de fora de joc contra el mexicà.

Timo Werner i Richarlison tots dos van rebutjar les oportunitats d'aconseguir el Tottenham al tauler a l'últim quart, però aquests errors van resumir finalment una sortida oblidable a Craven Cottage.

Vicario, almenys, va aconseguir que el Fulham aconseguís un quart en el temps de descompte, fent una forta parada per mantenir Harry Wilsonel poderós esforç.

Amb la Premier League a punt per aturar-se per al descans internacional, el Fulham tornarà a l'acció contra el Sheffield United a finals de mes, mentre que els Spurs buscaran tornar a la pista en una reunió a casa amb el Luton Town.