Resum de la FA Cup: Everton, Norwich City, Nottingham Forest passen a la quarta ronda

L’Everton, el Norwich City i el Nottingham Forest passen a la quarta ronda de la FA Cup després de les repeticions de la tercera ronda dimecres a la nit.

Everton, Ciutat de Norwich i Bosc de Nottingham han passat a la quarta ronda d’aquesta temporada FA Cup després de les repeticions de la tercera ronda dimecres a la nit.

Andre Gomes va marcar l’únic gol de la competició de la Premier League entre Everton i Palau de Cristall a Goodison Park, amb el seu esforç al minut 42 enviant Sean Dychedel costat a la quarta ronda.

El jugador de 30 anys va ser un substitut no utilitzat en l’empat sense gols amb l’Aston Villa a la Premier League dissabte, però va mostrar la seva classe amb un tir lliure brillant per decidir el partit de dimecres.

Els dos entrenadors van anomenar XIs forts, i va ser un partit igualat, amb ambdós equips amb 11 intents, cinc dels quals van anar a porteria, però la pilota aturada de Gomes va ser finalment la diferència.

La recompensa de l’Everton per la seva progressió és una altra competició de la Premier League, amb el conjunt de Merseyside que donarà la benvinguda. Ciutat de Luton a Goodison Park a la quarta ronda el 27 de gener.

Norwich també va fer la feina en temps normal dimecres, avançant a la quarta ronda de la competició gràcies a una victòria per 3-1 sobre Bristol Rovers.

L’equip local es va avançar al minut 20 del partit Luke McCormicki l’equip de la Lliga 1 portava 1-0 a la mitja part.

No obstant això, Norwich va augmentar el partit al segon període, igualant els marcadors al minut 53 Gabriel Saraabans Adam Idah va capgirar el partit des del punt de penal al minut 59.

Bristol Rovers estava pressionant per un empat que hauria forçat la pròrroga, però el quart gol del partit va arribar per al campionat al minut 87, amb Kenny McLean al full de puntuació.

Per tant, Norwich ha passat a la quarta ronda, i els canaris es veuen recompensats amb un viatge a Anfield per enfrontar-se. Liverpool.

Andrew Omobamidele de Nottingham Forest celebra el gol contra Blackpool el 17 de gener de 2024

Forest també ha passat a la següent fase, però els vermells necessitaven la pròrroga per superar-se Blackpool.

Semblava que seria una competició senzilla per al conjunt de la Premier League quan Danilo afegit a un obridor de Andreu Omobamidele per avançar-los 2-0 a principis del segon període.

El Blackpool tenia altres idees, però, reduint a la meitat el dèficit al minut 61 Albie Morganabans Kyle Joseph va empatar el marcador al minut 78, i va ser necessària la pròrroga en la repetició de la tercera ronda.

El gol decisiu del partit va venir de Chris Wood al minut 110, amb el davanter amb la tasca més senzilla per tocar un baix Ryan Yates creuar al fons de la xarxa des de curta distància.

Forest assumirà Ciutat de Bristol a la quarta ronda de la competició, amb l’equip del campionat eliminant de manera impressionant el West Ham United dimarts a la nit.