Reial Madrid i Bayern: com es comparen els dos equips abans del enfrontament del CL?

Abans del partit de tornada de la Lliga de Campions de dimecres entre el Reial Madrid i el Bayern de Munic, Sports Mole fa una ullada a com es comparen els equips d'estrelles dels dos clubs.

Un lloc al curs 2023-24 Champions League la final està en joc quan Reial Madrid fer d'amfitrió Bayern de Munic en el partit de tornada del seu enfrontament de semifinals al Santiago Bernabéu dimecres a la nit.

L'empat es manté en el balanç després que els dos gegants europeus disputessin un divertit empat 2-2 de l'anada a l'Allianz Arena la setmana passada.

Vinicius Junior va donar avantatge als Blancos a la primera part abans de dos cops ràpids Leroy Sane i Harry Kane va capgirar el partit a l'inici de la segona part. No obstant això, Vinicius va restaurar la paritat per als visitants des del punt de penal a set minuts del final.

Abans de l'intrigant enfrontament de tornada de dimecres a Espanya, Talp esportiu fa una ullada a com es comparen els equips estrellats del Reial Madrid i el Bayern de Munic.