Reial Madrid: Girona derrotat, ara és una escapada

Els catalans s’enfonsen al Bernabéu. Un estel·lar Vinicius, Bellingham (doble) i Rodrygo van marcar

Massa diferència. El Madrid del mestre Carlo en mode Champions (dimarts juguen al Leipzig) va enderrocar un Girona sobtadament petit. La diferència entre un gegant global i un equip amb un pressupost de 50 milions és aclaparadora. Primera part 2-0 per als locals amb els catalans incapaços de fer un sol xut, espantats, tímids, aixafats per la pressió d’una bèstia implacable. S’ha acabat 4-0 amb un gol de Vinicius, estel·lar, irrefrenable, un doblet de Bellingham, baixa per problemes al turmell esquerre, i un gol de Rodrygo. Per als catalans només dos xuts, sobredimensionats.

Somio amb campions

L’èxit situa el Madrid a +5 sobre el Girona, i els punts són pràcticament 6 donat que els blancs han guanyat dues vegades el Girona (3-0 a Montilivi) i en cas d’empat s’avança: La Lliga sembla decidida, el conte català. no ho és: l’equip de Michel té un ampli marge per quedar-se a les 4 primeres posicions i guanyar la Lliga de Campions en la seva quarta aparició a La Lliga, on només va debutar el 2017: en sabrem més la setmana vinent després de l’Athletic-Girona, amb el els bascos en cinquè lloc. Ancelotti confirma que és un entrenador enorme: les absències són moltes i delicades, va directe cap a la seva segona Lliga.

indefens

Carlo està sense Militao des de l’estiu, sense Alaba des del desembre i els últims dies ha perdut primer Nacho i després Rudiger. Ancelotti va dir ahir que esperava que l’alemany jugués avui, però que estarà dues setmanes fora de joc. I aleshores s’ha posat remei de veritat a la parella central: Tchouameni-Carvajal, amb Lucas Vázquez a la dreta i Mendy a l’esquerra. La defensa sobre el paper és emocionant per afrontar el millor atac de la Lliga. Per a Michel, desqualificat i a la grada, tres baixes greus per lesions i sancions: David López, Blind i Yangel Herrera.

super vinicius

El Girona va arribar a Madrid somiant però ràpidament es va despertar per les bufetades dels blancs: mai es van veure Savinho, Yan Couto, Portu, Tsygankov, Dovbyk (lesionat) i Miguel Gutiérrez, aniquilats en la comparació amb Vinicius, Camavinga, Kroos, Valverde i Bellingham. , imperial. Vini ha tancat la primera part amb un gol i una assistència, ambdues espectaculars, pura classe. El gol al minut 6: un xut amb la dreta des de l’esquerra que acaba just dins el pal llunyà. La passada decisiva al minut 35: amb l’extrem dret a Modric per llançar Bellingham darrere del molt lent Eric Garcia, porter desviat i el Bernabéu de peu cantant ‘Hey Jude’.

sempre ells

Després del descans, el Girona va entrar al terreny de joc sense complexos i amb Pablo Torre per Portu, van demostrar alguna cosa, van disparar (fora) per primer cop, però al minut 57 van ser definitivament castigats per un altre encanteri de Vinicius, que el compatriota Yan. Couto va ser ridiculitzat, després un xut bloquejat per Gazzaniga a l’esquerra de Bellingham, tap-in de l’anglès i bona nit. Per Bellingham, que només havia marcat un gol de penal en els vuitens de final, un doblet, un gol solitari, 16 gols contra els 14 de Dovbyk i Mayoral, i una gran ovació donat que un moment després amb el turmell esquerre danyat per un parell de esquinços va deixar el lloc a Brahim Diaz.

objectiu irònic

I després del primer xut, errat per Aleix Garcia, el Girona ha fet el 4-0: un xut amb la dreta des de la vora de Rodrygo que no ha donat cap oportunitat a Gazzaniga. Dins Joselu i Modric i el Bernabéu que irònicament canten ‘Xavi quedate’, ‘Xavi es queda’ i comença a destacar les passades del seu equip amb ‘olé’. Yan Couto ha enviat el segon i últim xut del Girona alt, abans del penal del destrossat Yan Couto sobre Arda Guler: Joselu al punt i un altre error del Madrid des dels 11 metres. Pilota al pal i final del partit. I sobre el conte del Gironeister.