Rècord de Marcus Rashford contra Aston Villa

Sports Mole analitza el balanç de Marcus Rashford contra l’Aston Villa abans del viatge del Manchester United a Villa Park.

Marcus Rashford tindrà com a objectiu tornar al marcador a la Premier League quan Manchester United dirigiu-vos a Villa Park el diumenge a la tarda per fer front Aston Villa.

L’internacional anglès ha anotat en tres de les seves últimes quatre aparicions a la lliga, registrant-se contra Nottingham Forest, Tottenham Hotspur i Wolverhampton Wanderers, mentre que va ajudar els Red Devils a marcar una victòria per 3-0 sobre el West Ham United el cap de setmana passat.

El Man United és sisè a la taula de la Premier League, a vuit punts del quart, Villa, cosa que demostra la necessitat d’aconseguir un resultat positiu diumenge.

Aquí, Talp esportiu mira com ha actuat Rashford contra els Lions durant la seva carrera professional.

Rashford s’ha enfrontat a Villa 10 vegades a nivell del primer equip, amb un rècord de vuit victòries, un empat i una derrota, mentre que ha marcat dues vegades i ha donat quatre assistències contra ells.

Vuit d’aquests partits s’han disputat a la Premier League, amb Rashford amb un rècord de sis victòries, un empat i una derrota, marcant un gol i aportant quatre assistències, mentre que també s’ha enfrontat als Lions una vegada a la FA Cup i una altra a la Copa FA. Copa EFL, amb el Man United triomfant en cada ocasió.

La reunió de la FA Cup va arribar a la tercera ronda de la competició 2021-22, amb Rashford jugant 85 minuts d’una victòria per 1-0 al Man United, abans de marcar amb un èxit de 4-2 per als Red Devils a Old Trafford a la tercera ronda. de la Copa EFL de la temporada passada, que Erik ten Hagva guanyar l’equip.

Rashford va anotar la seva primera aparició a la Premier League contra Villa, registrant-se en una victòria per 1-0 al Man United cap al final de la campanya 2015-16.

El davanter del Manchester United Marcus Rashford el 2 de desembre de 2023

El davanter també va impressionar en els dos partits de lliga entre els dos equips durant la campanya 2019-20, donant una assistència en un empat 2-2 a Old Trafford, abans de configurar-se. Bruno Fernandes per marcar en un èxit de Red Devils per 3-0 a Villa Park en el joc invers.

Rashford també va donar una assistència en la victòria per 3-1 del Man United a Villa Park en les últimes etapes de la temporada 2020-21, però es va perdre els dos partits de lliga la 2021-22 per lesió.

L’anglès ha ajudat els Red Devils a guanyar els seus dos últims partits contra Villa, inclosa una victòria per 3-2 a Old Trafford a principis d’aquesta temporada, amb Rashford tornant a oferir una assistència.

El davanter posat en marxa Alejandro Garnacho per marcar el 2-1 al minut 59, i després el Man United va anotar dues vegades més per assegurar-se uns tres punts vitals a casa.

Rashford no va poder evitar que l’equip de Ten Hag obtingués un resultat positiu a Villa Park la temporada passada, ja que va jugar els 90 minuts complets d’una derrota per 3-1 per als 20 vegades campions anglesos.