Rayan Ait-Nouri i Nelson Semedo es registren a la victòria dels Wolverhampton Wanderers sobre el Fulham

Rayan Ait-Nouri i Nelson Semedo marquen els gols mentre el Wolverhampton Wanderers va guanyar per 2-1 el Fulham a la Premier League a Molineux.

Rayan Ait-Nouri i Nelson Semedo va marcar els gols com Wolverhampton Wanderers va registrar una victòria per 2-1 Fulham a la Premier League a Molineux dissabte a la tarda.

Els dos equips van entrar al partit amb un marcador de 3-0, amb els Wolves perdent al Newcastle United, mentre que el Fulham va vèncer Brighton & Hove Albion.

Marco SilvaL'equip de s'estava apostant per aconseguir tres èxits consecutius a la màxima categoria d'Anglaterra, però els Wolves van aconseguir tornar a la victòria gràcies als esforços de la segona meitat d'Ait-Nouri i Semedo, amb Alex Iwobi aconseguint un consol d'última bocanada per als visitants.

El resultat ha portat els Wolves a la vuitena posició de la taula de la Premier League, a un punt del setè West Ham United, mentre que el Fulham es manté en el 12è, ara amb 35 punts en 28 partits aquesta temporada.

El Fulham va tenir la primera oportunitat del partit al minut sis Andreas Pereiraperò porter dels Wolves Jose Sa va fer una parada excel·lent per evitar l'esforç de curling de l'atacant.

Els Wolves van haver d'esperar fins al minut 17 per a la primera visió del gol, però Pedro NetoL'esforç de l'equip va anar molt lluny del pal, i va ser un partit igualat a Molineux a la primera part de l'acció.

Harry Wilson Ha tingut una oportunitat d'or per avançar el Fulham al minut 24 quan Iwobi l'ha deixat fora, però l'atacant ha fallat el pal i el Wolves ha donat una gran sortida.

Els visitants s'han acostat encara més al minut 35, amb Tosin Adarabioyo colpejant el travesser des d'una posició central, i després els Wolves van perdre Neto per un altre problema als isquiotibials al final de la primera part.

El Fulham va començar el segon període amb el peu davanter, amb Wilson doblant un poc desviat al minut 49, però els Wolves es van avançar al minut 52, amb Ait-Nouri disparant al fons de la xarxa amb una assistència de Toti Gomes.

El porter del Fulham Bernd Leno va fer una gran aturada per evitar un esforç Nathan Fraser just abans de l'hora, abans Max Kilman rematat de cap des del córner resultant.

Els Wolves van aconseguir doblar el seu avantatge al minut 67, però, amb un esforç de Semedo des de fora de l'àrea desviat al fons de la xarxa per Tom Cairney.

Iwobi va fallar la porteria d'una centrada de Willian al minut 75, mentre el Fulham mirava de respondre, abans que Sa fes una aturada per evitar una rematada de cap de Rodrigo Muñiz.

Joao Palhinha també es va capçar en les últimes fases, amb vuit minuts de temps afegit assenyalats a Molineux, i Iwobi va aconseguir registrar els visitants en el novè d'aquests, passant per davant de Sa des de prop, però mai no hi havia prou temps per a Silva. costat per agafar un nivelador tardà.

Els Wolves passaran ara la seva atenció a la FA Cup, preparant-se per enfrontar-se al Coventry City als quarts de final de la competició dissabte vinent, mentre que el Fulham continuarà la seva campanya de la Premier League amb un derbi de Londres contra el Tottenham Hotspur la mateixa tarda.