Rasmus Hojlund iguala el rècord golejador de Nicolas Anelka PL

Rasmus Hojlund iguala el rècord de gols de la Premier League establert per Nicolas Anelka després de marcar diumenge en la victòria per 2-1 del Manchester United a l’Aston Villa.

Rasmus Hojlund ha igualat un rècord de gols de la Premier League establert per Nicolas Anelka després de la xarxa Manchester UnitedVictòria per 2-1 a Aston Villa el diumenge.

L’internacional de Dinamarca va marcar el seu primer gol a la Premier League en el 15è moment de preguntar quan els Red Devils van vèncer Villa per 3-2 a Old Trafford al desembre, i el davanter no va trigar gaire a tornar a marcar contra el West Midlands a la temporada. fixació inversa.

De fet, Hojlund va obrir el marcador al minut 17 a Villa Park quan es va trobar amb un altíssim Harry Maguire capçalera per amortir una volea sota les cames de Emiliano Martínez de prop.

Vila va restaurar la paritat a mitjan segona meitat Douglas Luizperò Man United va tenir l’última rialla com a supersub Scott McTominay es va llançar a una creu acollidora de Diogo Dalot per impulsar una rematada de cap a poca distància a quatre minuts del final.

Hojlund ara ha marcat 11 gols amb el Man United en 29 aparicions en totes les competicions des que es va unir al club procedent de l’Atalanta BC per 72 milions de lliures esterlines l’estiu passat.

Amb 21 anys i set dies, Hojlund s’ha convertit en el segon jugador més jove de la història de la Premier League a marcar en cinc aparicions consecutives a la Premier League, només per darrere d’Anelka (19 anys i 239 dies), que també va anotar cinc per a l’Arsenal al novembre. 1998.

Si Hojlund anotaria per al Man United en el enfrontament de la Premier League del cap de setmana vinent a Luton Town, es convertiria en el jugador més jove a marcar en sis partits consecutius, superant el del Newcastle United. Joe Willock (21 anys i 272 dies).

Antic migcampista del Man United Roy Keane ha quedat impressionat per la forma recent d’Hojlund davant la porteria i la seva actuació davant l’Aston Villa, explicant Sky Sports: “El que tot davanter necessita és uns quants gols per aconseguir aquesta confiança, aquesta creença, i ho ha aconseguit durant els últims quatre o cinc partits.

“Sembla un jugador diferent. Es veu fort, agressiu, està aprofitant les seves oportunitats, té ganes de marcar un gol i si el mires, és un noi gran i fort.

Rasmus Hojlund del Manchester United celebra el gol contra el Tottenham Hotspur el 14 de gener de 2024

“Crec que va ser dur quan va arribar al club per primera vegada. Si ho penses bé, va arribar a l’esquena d’una lesió i va entrar a un equip del United que no jugava amb molta creença i no s’estaven creant tantes ocasions. per ell.

“Però ha donat la volta a això en les últimes setmanes amb un treball dur i una mica de ganes.

“La seva confiança [has improved]; quan poses la pilota al fons de la xarxa, només l’aixeca. Si el United vol entrar entre els quatre o cinc primers, ha de seguir marcant gols”.

La ratxa anotadora de Hojlund ha ajudat al Man United a recollir 13 punts dels 15 possibles disponibles i a moure’s. Erik ten HagL’equip ha arribat al sisè lloc de la taula de la Premier League, a sis punts del Tottenham Hotspur, al quart.

Els Red Devils s’esforçaran per mantenir la seva forma positiva quan s’enfrontin a Luton, Fulham i els rivals del Manchester City en els seus tres propers partits de màxima categoria.