Rasmus Hojlund es converteix en el jugador més jove que ha marcat mai en sis partits de la Premier League seguits –

De no marcar en els seus primers 14 fins a no deixar de marcar ara!

Rasmus Hojlund es va convertir en el jugador més jove de tots els temps a marcar en sis partits seguits de la Premier League amb el seu gol contra el Luton Town.

Hojlund va donar un impuls nitro al United al començament del partit amb dos gols ràpids en els primers sis minuts.

El seu primer, que li va donar el rècord, va ser ell que es va llançar a l’error del contrari quan va arribar a una passada enrere equivocada i va arrodonir el porter per acabar a porta buida.

Quan passava menys d’un minut, Hojlund ja estava en marxa.

El rècord de Joe Willock va ser batut, però el danès encara no s’havia acabat i, com diuen, els gols sempre arriben en munts.

Només cinc minuts més tard, Hojlund va mostrar l’instintiu final de davanter que farà que els aficionats bavegen sobre el seu potencial.

El xut de Garnacho des d’un córner ha rebotat i ha arribat al davanter a l’alçada del pit.

Ràpidament va girar el cos i va col·locar tranquil·lament la pilota al pal més llunyà en un foto-finish d’un gol que, sens dubte, es jugarà moltes vegades.

Amb el doble i perseguint un hattrick en el moment d’escriure, Hojlund ara té set gols i dues assistències en 20 partits de la Premier League.

A això s’afegeix els seus sis gols a la Lliga de Campions, i el jove definitivament està superant les expectatives a Old Trafford.

Tot l’atac ha fet clic a Ten Hag, ja que els jugadors lesionats han tornat, tal com va profetitzar l’entrenador.

Sembla que el davanter és el primer home que més s’ha beneficiat d’un equip en funcionament, ja que les eines en brut sempre hi eren, ara el servei i la sort li cauen.

El United va liderar Luton per 2-1 gràcies al seu doblet després que Morris en retirés un als 14 minuts en un partit que ha començat a un ritme boig.