Raphinha es prepara quan el Barcelona supera el Paris Saint-Germain en un thriller de cinc gols

Raphinha marca dos gols mentre el Barcelona guanya una emocionant victòria per 3-2 sobre el Paris Saint-Germain en l'anada dels quarts de final de la Lliga de Campions dimecres a la nit.

Rafinha va marcar un gol a cada costat del descans per ajudar Barcelona guanyar una victòria a casa seva per 3-2 París Saint-Germain en la primera etapa de la seva Champions League quarts de final dimecres a la nit.

L'extrem brasiler va marcar el seu primer gol a la Lliga de Campions al minut 37 per donar avantatge als visitants a la mitja part al Parc des Princes, però el PSG va capgirar ràpidament el partit amb dos gols en els primers cinc minuts de la segona part. de l'ex-Barça Ousmane Dembele i Vitinha.

Tanmateix, Raphinha va restaurar la paritat per als gegants catalans amb una magnífica volea a mitja segona part abans del substitut. Andreas Christensen va marcar a 13 minuts del final, pocs segons després de sortir de la banqueta, per donar XaviL'equip de 's un esvelt avantatge de cara al partit de tornada de la setmana vinent a Espanya.

Ni Christensen ni Sergi Roberto No obstant això, estarà disponible per al partit de dimarts que ve amb el PSG, ja que tots dos jugadors compliran una sanció d'un partit a causa de l'acumulació de targetes grogues.

Luis EnriqueEls homes de 's van fer un bon començament al concurs, amb Kylian Mbappé – que va passar una nit sorprenentment tranquil·la – i Marco Asensio tots dos van marcar a porteria en els primers 10 minuts, però el Barça va anar creixent en el partit i va agafar el control del procediment.

Nuno Mendes estalviat Gianluigi Donnarumma's es ruboreix amb una despejada instintiva de la línia de porteria amb el seu peu dret més feble després que el porter del PSG no va recollir la pilota des d'un córner després de ser colpejat a l'aire per l'altíssim. Robert Lewandowski.

A continuació, Donnarumma va fer una aturada brillant amb una mà a la seva esquerra per decantar un potent cop de 25 iardes de Raphinha al pal, però l'italià no es va cobrir de glòria vuit minuts abans del descans.

Lewandowski, el jugador més destacat del Barça a la primera meitat, va començar un contraatac i va jugar a través Lamine Yamal al flanc dret, abans que el jove de 16 anys busqués tornar el favor fent una passada fora de la bota cap al seu company polonès que corre cap a l'àrea.

Donnarumma va esprintar fora de la seva línia per interceptar, però només va poder llançar la pilota directament cap al camí de Raphinha, que inicialment va relliscar abans de conformar-se per marcar un primer cop amb la dreta alt a la xarxa.

El PSG ha acabat millor els primers 45 segons, però la conversa d'Enrique a la mitja part de l'equip, sens dubte, ha fet el truc i miraculosament ha capgirat el partit en els primers cinc minuts de la segona part.

Ousmane Dembele del Paris Saint-Germain celebra el seu primer gol amb els seus companys el 10 d'abril de 2024

Els amfitrions van explotar fora dels blocs i van restablir la paritat als 48 minuts quan Dembele es va llançar a una despejada fluixa dins de l'àrea de Ronald Araujo i caigut de l'espatlla per enganyar Frenkie de Jong abans de desencadenar un potent xut amb l'esquerra que fulgurava més enllà d'un desafortunat Marc-Andre ter Stegen.

Només dos minuts més tard, el PSG es va avançar després d'una seqüència de passades ben treballada que va resultar Fabià Ruiz jugant una passada perfectament ponderada per la dreta per a Vitinha, que va marcar per primera vegada sota el braç estès de Ter Stegan i cap a la cantonada inferior.

El Barça es va quedar bocabadat i va tenir l'esquena contra la paret mentre el PSG buscava un tercer; Bradley Barcola -que va substituir Asensio a la mitja part- va estar a punt d'augmentar l'avantatge dels locals poc abans de l'hora, però el seu xut des de molt ajustat l'ha aturat al travesser Ter Stegen.

Xavi va portar tots dos Joao Fèlix i Pedri durant l'última mitja hora a la recerca d'una espurna molt necessària a l'últim terç, i aquest últim va tenir un impacte instantani quan va establir Raphinha per al seu segon gol de la nit, i vuitè de la temporada, per empatar els marcadors.

El barceloní Andreas Christensen celebra el seu tercer gol amb els seus companys mentre Kylian Mbappe del Paris Saint-Germain sembla abatut el 10 d'abril de 2024

Tan sols un minut després d'entrar al terreny de joc, Pedri va rebre la pilota en una posició central des d'uns 35 metres i va fer flotar una pilota deliciosa per sobre de la línia de fons del PSG cap a Raphinha, amb una volea amb l'esquerra exquisidament controlada amb l'exterior del seu la bota va passar per davant de Donnarumma i va arribar a la cantonada inferior.

A la recerca d'un hat-trick, Raphinha va doblegar un tir lliure de 25 iardes al voltant d'una paret del PSG, però Donnarumma li va negar a baix a la seva dreta, abans que Dembele a l'altre extrem obrí el seu cos i col·loqués un peu dret. xut contra l'exterior del pal després de rebre una passada brillant per l'esquerra de Vitinha.

Quan faltaven 15 minuts per al final, Xavi va fer una nova doble substitució, convocant tots dos Ferran Torres i Christensen, i tot i que aquest últim no va ser atacat en sentit ofensiu, el defensa es va trobar en el lloc oportú en el moment oportú per posar al davant el Barça pocs segons després de la seva introducció.

Ilkay GundoganEl perillós córner d'entrada va ser rebut per Christensen des d'uns sis metres, i amb el seu primer toc va col·locar una rematada de cap esmorteïda al centre de la porteria fora de l'abast de Donnarumma.

El PSG va impulsar un empat tardà en les fases finals, però el Barça va restringir els locals a les mínimes ocasions clares i va aguantar la victòria merescuda a París.

Els homes d'Enrique no estan en l'acció nacional aquest cap de setmana, de manera que centraran tota la seva atenció en el partit de tornada del proper dimarts a Espanya, mentre que el Barça es desplaçarà a Cadis per a un partit de La Lliga dissabte.