Problemes d’Erik ten Hag sobre l’actualització de les lesions de Lisandro Martinez

Erik ten Hag publica una actualització preocupant de les lesions del defensa Lisandro Martinez després de la victòria per 3-0 del Manchester United sobre el West Ham United a la Premier League diumenge.

Erik ten Hag ho ha revelat Lisandro Martínezla lesió de l’es va recollir Manchester UnitedVictòria per 3-0 West Ham United diumenge a la Premier League és una “gran preocupació”.

Martínez va ser aprovat per començar el seu segon partit consecutiu de la Premier League tot i haver sortit en les fases finals del partit anterior contra el Wolverhampton Wanderers dijous amb una recurrència d’una lesió al peu.

Ten Hag va minimitzar els temors a les lesions que envoltava Martínez abans del partit d’inici contra el West Ham, però l’argentí es va mullar dues vegades en l’espai de cinc minuts a la meitat de la segona part aguantant el genoll i va caminar amb precaució pel túnel després de ser substituït per Raphael Varane. .

Des d’aleshores, Ten Hag ha publicat una actualització preocupant sobre Martinez, el darrer contratemps del qual ha tret la brillantor de la impressionant victòria del Man United sobre el West Ham.

En declaracions a la seva roda de premsa posterior al partit, Ten Hag va dir: “No es veu bé. Hi ha una gran preocupació. Haurem d’esperar en els propers dies al diagnòstic i després us ho podem dir.

“Per descomptat, farem tot el possible per obtenir el diagnòstic correcte i veure quin és el dany”.

“Està molt trist. Molt decebut”, va afegir Ten Hag. “Estem tots tristos. “És un desastre personal quan està molt malament, però també per a l’equip és molt dolent perquè segur que ens aporta molt”.

Martínez ha estat baixa la major part d’aquesta temporada i només ha fet la seva nou aparició amb el Man United en totes les competicions en la victòria contra el West Ham.

El jove, de 26 anys, va patir l’abril passat una fractura del metatarsi, que va requerir una intervenció quirúrgica, abans de patir una recurrència de la mateixa lesió al setembre que el va obligar a passar uns quatre mesos al marge.

Martínez va fer el seu tan esperat retorn pels Red Devils a la FA Cup contra Newport County el 14 de gener, arribant als últims 27 minuts, abans de començar l’esmentada victòria davant els Wolves a principis d’aquesta setmana.

El número 6 del Man United ha sorgit com un dubte important per al proper partit de la Premier League del club contra l’Aston Villa l’11 de febrer i podria estar davant d’un altre llarg període al marge.

En una nota positiva, Víctor Lindelof va fer la seva primera aparició amb els Red Devils des del 6 de desembre, quan va entrar com a substitut de la segona part contra els Hammers després de recuperar-se d’una lesió a l’engonal.

La victòria del Man United sobre el West Ham els ha fet saltar el West Ham al sisè lloc de la taula de la Premier League, tot i que encara se situen a vuit punts dels quatre primers.