Prediccions de la Premier League de dissabte incloent Fulham vs Tottenham Hotspur

Sports Mole ofereix prediccions i visualitzacions prèvies de tots els partits de la Premier League d'avui, inclosos el Fulham contra Tottenham Hotspur.

Turf Moor és el lloc d'una intrigant batalla de la Premier League a la meitat inferior dissabte a la tarda, quan Burnley enfrontar el seu enginy Brentford.

Els Clarets van treure una avantatge de dos gols en un empat 2-2 amb el West Ham United el cap de setmana passat, mentre que els Bees es van quedar frustrats i furiosos després de la derrota per 2-1 davant l'Arsenal, rival de Londres.

Diem: Burnley 1-3 Brentford

Hi va haver molts aspectes positius per a Kompany i Frank per treure de les actuacions dels seus equips a la setmana 28, i per tots els fracassos de Burnley davant els seus propis aficionats, Brentford ha perdut un màxim conjunt de 10 partits a la carretera.

Cap grup de seguidors s'asseu còmodament si el seu bàndol pren el lideratge donada la propensió dels dos equips a deixar escapar els avantatges, però els talents ofensius de Brentford haurien d'aprofitar els errors familiars de les tropes de Kompany per tornar a la pista.

> Feu clic aquí per llegir la nostra vista prèvia completa d'aquest partit

Ross Barkley de Luton Town sembla abatut després que Antoine Semenyo de l'AFC Bournemouth marqués el seu quart gol el 13 de març de 2024.

Estupida i desanimada després dels esdeveniments inoblidables de dimecres a la nit, Ciutat de Luton tornar a Kenilworth Road dissabte, acollint Bosc de Nottingham en un catàleg de descens de la Premier League.

Els equips de Rob Edwards van treure un avantatge de 3-0 en una sorprenent derrota per 4-3 davant el Bournemouth a mitja setmana, mentre que l'equip de Nuno Espirito Santo també s'està recuperant d'una derrota d'un gol davant el Brighton & Hove Albion.

Diem: Luton Town 2-2 Nottingham Forest

Per molt pobre que Forest hagi estat al tercer atac recentment, les cames fresques d'Awoniyi, Elanga i Hudson-Odoi haurien de ser recolzades per molestar una línia de fons de Luton amb fuites, especialment una que treballa amb un descans mínim després de l'extraordinari afer de dimecres.

Sempre es pot confiar en els homes d'Edwards, per totes les seves preocupacions defensives, per trencar la línia de fons de l'oposició, però amb les lesions i la fatiga que els s'acosten, un empat pot ser el millor que els Hatters poden esperar, ja que Forest manté el cap amunt. aigua de cara al descans internacional.

James Maddison del Tottenham Hotspur celebra el gol contra l'Aston Villa el 10 de març de 2024

El quart lloc a la taula de la Premier League podria ser Tottenham HotspurÉs al tancament del joc dissabte, quan els Lilywhites fan el curt viatge per enfrontar-se Fulham en un derbi de Londres de la Premier League.

Els homes d'Ange Postecoglou van recuperar el seu destí de la Lliga de Campions a les seves pròpies mans en aixafar l'Aston Villa per 4-0 el cap de setmana passat, mentre que els Cottagers van caure amb una derrota per 2-1 davant el Wolverhampton Wanderers.

Diem: Fulham 1-3 Tottenham Hotspur

La desmoralitzadora derrota del Fulham a Molineux el cap de setmana passat no va ser per falta d'intentar-ho -un simple cas de disbarat va deixar caure els Cottagers- i els homes de Silva ara acullen un equip del Tottenham la porteria del qual més de 10 jugadors Villa va ser la primera a la Premier League des d'abans. Nadal.

Els homes de Postecoglou ja s'han quedat curts a Craven Cottage en l'acció eliminatòria aquesta temporada, però han desenvolupat el gust per les actuacions carregades de gols a la carretera i haurien d'aprofitar la seva excel·lència ofensiva una vegada més per pujar als llocs de la Lliga de Campions.