Predicció del GP d'Austràlia Probabilitats de Fórmula 1: pot Sainz vèncer a Verstappen?

Tercera prova del Campionat del Món de Fórmula 1 de la temporada i un altre cop Max a la pole davant de tothom: però l'espanyol comença al seu costat i està disposat a desafiar-lo

Carlos Sainz està preparat per desafiar a Max Verstappen a Austràlia, en el tercer Gran Premi de la temporada. Tot i haver tornat d'una delicada intervenció quirúrgica, que l'obligava a perdre la cursa anterior ia descansar durant gairebé dues setmanes, l'espanyol va sorprendre a tothom en els entrenaments oficials col·locant segon. Pol, òbviament, colpejat pel campió del món que, com sempre, va fer la diferència dominant la sessió. Descobrim la predicció i les probabilitats del GP d'Austràlia en què Sainz intentarà desafiar a Verstappen. Llum verda previst pel diumenge 24 de març a les 5h.

PREDICCIÓ DEL GP D'AUSTRÀLIA

Al final de les proves oficials, Sainz estava molt cansat des del punt de vista físic i caldrà posar a prova la seva resistència a la cursa donat que córrer com a mínim 90 o 100 minuts: l'esperança de Ferrari és que Carlos sigui. capaç de mantenir el ritme i la velocitat màxima exhibida durant la persecució de la pole, on Leclerc no va brillar. El monegasc només va aconseguir el cinquè millor temps i va cometre un error en el seu darrer intent, colpejant un voral i perdent velocitat. Sainz guanyar al GP d'Austràlia val una probabilitat de 9.00 a Gazzabet, 10.00 a Betway i Snai, 8.50 a Goldbet. Segons els corredors d'apostes, com sempre, Verstappen segueix sent el gran favorit de la cursa després dels dos primers èxits de la temporada: guanyar Max val 1,16 a Gazzabet, 1,18 a Goldbet, 1,15 a Snai i Betway. Leclerc a la junta a les 12.

Llegeix les altres prediccions de la setmana, amb estadístiques detallades i anàlisis exclusives de la Gazzetta Scommesse.