Phil Foden, del Manchester City, fa una actualització de lesions després del thriller del Reial Madrid

Phil Foden ofereix una actualització de la seva forma física després de patir una lesió en l'emocionant empat 3-3 del Manchester City amb el Reial Madrid als quarts de final de la Lliga de Campions.

Phil Foden ha minimitzat els temors que s'hagi lesionat greu després d'entrar coixejant Manchester CityL'emocionant empat 3-3 amb Reial Madrid en la primera etapa de la seva Champions League quarts de final dimarts.

L'anglès ha estat una forma sensacional per als Citizens aquesta temporada i va ser nomenat Jugador del Partit de la UEFA després d'una altra bona exhibició contra els Blancos al Santiago Bernabéu.

El City perdia 2-1 després d'uns primers 15 minuts frenètics durant els quals dos cops desviats Eduardo Camavinga i Rodrigo va anul·lar un magnífic tir lliure marcat per Bernardo Silva al segon minut.

Tanmateix, els titulars de la Lliga de Campions van empatar als 66 minuts d'una manera exquisida, quan Foden va derivar cap a dins amb el seu peu esquerre favorit abans de llançar un meravellós xut de 20 iardes a la cantonada superior.

Josko Gvardiol després va marcar un gol de llarg abast igualment impressionant amb el seu peu dret més feble, el primer per al Man City, per posar els visitants per davant cinc minuts després, però el Reial Madrid va restablir la paritat quan Federico Valverde va disparar una volea magnífica a la cantonada inferior, preparant una intrigant tornada a l'Etihad Stadium dimecres vinent.

Foden s'ha lesionat coixejant en un enfrontament amb el Reial Madrid

Quan faltaven només cinc minuts del temps normal, Foden va avançar cap a l'àrea de penals abans que Camavinga arrossegués accidentalment els tacs de la seva bota esquerra per la panxella del número 47 del City.

Foden va tenir una certa incomoditat i va requerir tractament al terreny de joc abans que finalment es va aturar als 87 minuts, però des de llavors ha proporcionat una actualització positiva del seu estat.

Li van preguntar si se sent bé durant una entrevista posterior al partit TNT SportsFoden va dir: “Espero que sí, tinc una mala cama morta. Una mica de temps per recuperar-me i espero que pugui”.

Pep Guardiola també ha rebutjat les espatlles els temors que Foden hagués patit una lesió greu, i ha afegit: “Va ser [just] un cop, estava malhumorat amb mi perquè vaig fer la substitució”.

Phil Foden del Manchester City celebra el seu tercer gol el 3 d'abril de 2024

Phil Foden jugarà dissabte contra Luton?

El Man City segur que tindrà un ull posat en el partit de tornada de dimecres que ve amb el Reial Madrid als quarts de final de la Lliga de Campions, però primer ha de centrar la seva atenció en el partit de dissabte a casa de la Premier League contra Ciutat de Luton.

S'espera que Guardiola anomena un equip fort mentre segueixen lluitant amb el Liverpool i l'Arsenal en una apassionant carrera pel títol a tres; Actualment, el City ocupa el tercer lloc de la taula i un punt per darrere del Liverpool en segon lloc i l'Arsenal al capdavant per diferència de gols.

L'actualització positiva de Foden suggereix que podria estar en la lluita per jugar contra els Hatters, per la qual cosa Guardiola sospesarà si val la pena arriscar l'anglès abans del crucial enfrontament amb el Reial Madrid quatre dies després.

El jugador de 23 anys ha estat un jugador destacat per al Man City aquesta temporada, marcant 22 gols i registrant 10 assistències en 45 aparicions en totes les competicions, inclosos 14 atacs en 30 partits de la Premier League i cinc gols en set partits de la Champions.

El Man City també avaluarà la forma física del duo lesionat Kyle Walker (isquiotibials) i Nathan Ake (vedell) així com Kevin De Bruyneque va haver de retirar-se de l'alineació titular davant el Reial Madrid per malaltia.

Guardiola va revelar abans de l'inici del partit que el belga “va començar a vomitar” al vestidor i “no estava preparat” per començar el partit.