Pep Guardiola revela que Kevin De Bruyne aviat començarà els partits amb el Manchester City

Pep Guardiola revela que Kevin De Bruyne començarà aviat els partits amb el Manchester City, però ha insistit que no pretén córrer cap risc amb el creador.

Pep Guardiola ho ha revelat Kevin De Bruyne Aviat començarà els jocs per Manchester Cityperò ha insistit que no pretén córrer cap risc amb el creador de joc.

De Bruyne ha fet tres aparicions de substitut per als Citizens després d’un acomiadament de cinc mesos amb una lesió isquiotibial que va requerir cirurgia.

L’última sortida del belga va ser un cameo de 25 minuts des de la banqueta en la victòria del Man City per 1-0 a casa davant el Tottenham Hotspur al partit. FA Cup quarta ronda divendres a la nit.

El córner de De Bruyne al minut 88 va fer que el guanyador del partit fos empès a casa per Nathan Ake de curta distància per assegurar-se que els titulars de la FA Cup tinguin el seu nom a la gorra per al sorteig de la cinquena ronda de diumenge.

El número 17 del Man City també va ser fonamental en la victòria per 3-2 a casa del Newcastle United a la Premier League fa dues setmanes, registrant un gol i una assistència en els últims 16 minuts, mentre que també va preparar. Jeremy Doku per un gol en una victòria per 5-0 a la tercera ronda de la FA Cup contra l’Huddersfield Town a principis d’aquest mes, la seva primera aparició en qualsevol competició des de l’agost.

Guardiola ha reconegut que De Bruyne està millorant la seva forma física i creu que el creador de joc aviat estarà preparat per ser convocat des del principi.

“Està preparat”, va dir el cap català als periodistes via mancity.com. “No ho sé [when]tard o d’hora jugarà des del principi.

“Per molts motius volem protegir-lo. Sempre tenim la sensació que va a crear alguna cosa.

“És important que pugui sentir-se bé i entendre els problemes. Ha fet un córner excepcional al lloc correcte, molt bé”.

Guardiola s’ha mostrat encantat amb la manera de jugar del seu equip contra els Spurs i es va mostrar satisfet de veure com s’acabava la ratxa de cinc derrotes consecutives del club sense anotar al Tottenham Hotspur Stadium.

“El futbol és marcar i no encaixar”, ha dit Guardiola. “Les nostres estadístiques eren molt bones avui, però veus les estadístiques dels partits passats quan no vam poder guanyar aquí.

L'entrenador del Manchester City, Pep Guardiola, reacciona el 26 de gener de 2024

“Estem molt contents de guanyar i marcar un gol contra aquest equip, passar i defensar el títol. Hem jugat molt bé.

“El nostre rendiment va ser de primer nivell. Aquests jugadors tornen a demostrar la raó per la qual han fet el que han fet en el passat. Vam jugar amb una personalitat increïble. Tots els jugadors eren de primer nivell, sinó no podríem fer-ho.

“Ara, a la segona part de la temporada, si perdem perdem competicions, a la FA Cup, la Premier League, la Champions League, sabem com de forts són tots els equips.

“No podem perdre punts. Teníem aquesta mentalitat que hem de guanyar per passar, així que estic molt content”.

El Man City tornarà a centrar la seva atenció a la Premier League mentre es prepara per a un enfrontament a casa amb el Burnley dimecres vinent.