Pep Guardiola: “Erling Haaland no necessita el meu consell per marcar gols”

Pep Guardiola insisteix que l’Erling Haaland del Manchester City redescobrirà ràpidament la seva forma golejadora després de perdre nou ocasions en l’empat 1-1 a casa de dissabte contra el Chelsea dissabte.

Manchester City gerent Pep Guardiola ha insistit que no és la persona adequada per donar consells de gols Erling Haaland després que el davanter va fallar diverses ocasions en l’empat 1-1 a casa de dissabte contra Chelsea.

Haaland ha marcat 21 gols en 27 aparicions amb els Citizens en totes les competicions aquesta temporada, inclòs un màxim de 16 cops de la Premier League, però va suportar una tarda frustrant davant la porteria contra Maurici Pochettinodel costat de l’Etihad Stadium.

De fet, el davanter noruec no va aconseguir convertir cap dels seus nou intents al llarg dels 90 minuts, sobretot va fallar dos cops de cap des de molt a prop a cada costat del primer gol del Chelsea marcat per l’ex del City. Raheem Sterling a la mitja part.

El Man City només va registrar cinc dels seus 31 tirs a porteria contra els blaus, però van aconseguir rescatar un punt a set minuts del final gràcies a un atronador cop de 20 iardes de Rodri.

Tot i que Haaland no estava en el seu millor nivell clínic, Guardiola ha sabut treure els positius de l’actuació del davanter i creu que no tardarà en tornar a marcar els gols.

“La propera vegada marcarà”, va dir Guardiola a la roda de premsa posterior al partit. “Vaig ser futbolista i vaig jugar 11 anys i vaig marcar 11 gols.

“Un gol per temporada. Aquestes són les meves estadístiques. Així que no sóc un home adequat per donar consells sobre el davanter i què ha de fer.

“Nosaltres creem les ocasions, va tenir les ocasions i en el proper partit marcarà. Absolutament [I believe that]. És futbol, ​​és un ésser humà”.

Guardiola ha criticat l’actuació del Man City a la primera part en el sorteig amb el Chelsea, però Rodri s’ha mostrat satisfet amb l'”esperit” de l’equip per salvar el que podria resultar ser un punt preciós en la carrera pel títol.

“Crec que no hem estat genials a la primera meitat, sincerament”, va dir Rodri als periodistes citats per mancity.com. “Hem encaixat un altre gol fàcil. Crec que hem de defensar millor. A la primera part gairebé no han creat res.

Rodri del Manchester City celebra el seu primer gol el 17 de febrer de 2024

“En sabíem [Chelsea’s] contraatacs i jugadors ràpids, però crec que hem de defensar millor el contraatac. Hem de ser sincers amb nosaltres mateixos. A partir d’aquí, sempre és més difícil tornar.

“Hem donat tot el que crec, l’exemple és la segona part, hem jugat increïble. No n’hi ha prou. És clar, és més fàcil quan es marca primer, això és el que és, però és qüestió de defensar millor.

“Ho vam intentar a la segona part. Vam fer ocasions, [we had more] esperit, volíem la pilota i volíem córrer riscos.

“Estava a les nostres mans i hem de fer millors accions individuals i no pots deixar que el partit vagi així. No culpo a ningú però hem d’assumir la responsabilitat si volem guanyar la lliga.

“Hem tingut oportunitats de guanyar i vaig sentir l’impuls però de vegades és una mica frustrant i la pilota no entra”.

El Man City, que ha caigut al tercer lloc a la taula de la Premier League i se situa a quatre punts del líder Liverpool que ha jugat un partit més, buscarà tornar a la victòria quan sigui l’amfitrió del Brentford dimarts.