Oliver Glasner guia Crystal Palace cap a un còmode èxit sobre Burnley

L’impressionant Crystal Palace va registrar una victòria per 3-0 sobre Burnley, amenaçat de descens, en el primer partit d’Oliver Glasner a càrrec dels Eagles.

Palau de Cristall va registrar una victòria per 3-0 sobre amenaçat de descens Burnley en Oliver GlasnerEl primer partit a càrrec dels Eagles a Selhurst Park dissabte a la tarda.

Chris Richards, Jordan Ayew i Jean-Philippe Mateta va marcar els gols del Palace, que ha passat a la 14a posició de la taula de la Premier League, a vuit punts de la zona de descens.

Palace va tenir una mitja oportunitat en el primer minut Jefferson Lermaperò el migcampista, que fa poc ha fet un gol espectacular contra el Chelsea, ha fallat la porteria des de fora de l’àrea.

Les Àguiles dominaven el concurs, i Odsonne Edouard Ha estat a punt de trobar una centrada perillosa d’Ayew al minut 18, però el davanter no ha pogut entrar en contacte.

El porter del Burnley James Trafford va fer una aturada excepcional per evitar un esforç a prop Joachim Andersen al minut 24, però el xiulet de l’àrbitre va sonar poc després per fora de joc.

Trafford va tornar a entrar en acció poc abans dels 30 minuts per evitar un cop de cap d’Edouard, amb Burnley aguantant, i la tasca de l’equip visitant es va fer encara més dura al minut 34 quan Josh Brownhill va rebre una targeta vermella directa per tirar Lerma a terra a la vora de l’àrea.

A partir del tir lliure resultant, el tir lliure d’Edouard acaba de tocar la part superior del travesser, i els dos equips s’han empatat al descans malgrat el domini del Palace durant llargs períodes.

Els locals també han tingut la primera oportunitat del segon període per mitjà de Lerma, però la rematada del migcampista l’ha salvat Trafford.

Adam Wharton Va ser el següent a apropar-se per al Palace, que va fallar el pal amb un esforç de curling, i els locals van continuar pressionant Burnley.

David Datro Fofana Ha rematat de cap un desviament del pal per als visitants en el període següent, però el Palace s’ha tornat directament al davant i busca el primer gol del partit.

L’avenç va arribar al minut 68, amb Richards al marcador, rematant de cap una brillant lliurament d’Ayew al fons de la xarxa.

El Palace va duplicar el seu avantatge al minut 71, amb Ayew tocant al pal més llunyà després d’un treball intel·ligent de Matheus Franca en una àmplia zona.

Els Eagles van rebre un penal al minut 76 després d’una falta de Vitinho sobre Franca, i Mateta s’ha avançat per transformar el xut per assegurar els tres punts per al conjunt de Glasner.

Burnley va pensar que havien marcat en les últimes fases a través de Fofana, però l’esforç es va acabar després d’una llarga comprovació del VAR, que va resumir la tarda de l’equip visitant.

El Palace continuarà la seva campanya de lliga fora del Tottenham Hotspur dissabte vinent, mentre que el Burnley donarà la benvinguda al Bournemouth a Turf Moor diumenge vinent.