Ole Gunnar Solskjaer revela que els seus jugadors van deixar de córrer o de preocupar-se en l’últim partit com a entrenador –

Ole Gunnar Solskjaer ha revelat que sentia que els seus jugadors no van treballar tan dur com van poder durant el seu darrer partit amb el club i sabia que la destitució arribaria a la mitja part.

El noruec va ser una cita interina sorpresa el desembre del 2018 després del destitució de José Mourinho.

El club va tenir una impressionant ratxa de victòries, que va culminar amb una increïble victòria per 1-3 a la capital francesa contra el Paris Saint-Germain per anul·lar una derrota per 0-2 a Old Trafford i classificar-se per als quarts de final de la Lliga de Campions a Març 2019.

Malgrat el tercer i segon lloc consecutius el 2020 i el 2021, les rodes es van desprendre durant la temporada 2021/2022, ja que el United va perdre 0-5 a casa davant el Liverpool i 0-2 davant el Manchester City, però el marcador es podria haver triplicat i Ningú no s’hauria donat un cop d’ull com era el control total de l’equip visitant en el partit.

En conseqüència, la llegenda del club va ser rellevada de les seves funcions el novembre de 2021 després d’una humiliant derrota per 4-1 davant el Watford.

Reflexionant sobre el final de la seva etapa al club amb una entrevista a The National durant la seva recent visita a l’Índia, l’antic número 20 del United va afirmar que “hi va haver molts mínims. Sóc un d’ells que mira més enrere els mínims que els màxims. El final a Watford, bé no pots baixar més que això”.

El jugador de 50 anys va afirmar que sabia que el seu destí estava segellat quan el seu equip va entrar per 2-0 al descans.

“Més o menys ho sabia a la mitja part, així que el meu equip va parlar de gaudir dels últims 45 minuts junts i donar-ho tot. Alguns havien deixat de córrer, preocupant-se”.

El de Kristiansund va afirmar que l’equip sí que va respondre a les seves paraules i va tenir la mala sort de no marcar més en el partit.

“Però a la segona part hem jugat bé. Donny [Van de Beek] va entrar i va marcar. Hauríem d’haver marcat més. Llavors vam rebre una expulsió. 2-1 fins al minut 94. Sembla molt malament que va ser una derrota per 4-1. Va ser dolent perdre contra el Watford, però no va ser un partit de 4-1″.

El guanyador del triplet ha estat fora de la direcció durant els dos anys i tres mesos des que va deixar Old Trafford, però recentment s’ha relacionat amb la feina del Besiktas abans de Nadal, així com amb la nacionalitat sueca.

A més, Solskjaer ha estat increïblement vinculat al retorn a la direcció del club que va trencar tants cors el 1999, el Bayern de Munic, de manera interina.