Nottingham Forest augmenta les esperances de supervivència amb una gran victòria al Sheffield United

El Nottingham Forest es queda tres punts per davant de la zona de descens de la Premier League gràcies a la victòria per 3-1 sobre el Sheffield United de 10 jugadors.

Bosc de Nottingham s'han mogut tres punts per sobre de la zona de descens de la Premier League gràcies a una victòria per 3-1 Sheffield United a Bramall Lane dissabte a la tarda.

Ben Brereton Díaz va avançar els locals ja descendits al minut 17 des del punt de penal, però Callum Hudson-Odoi marcat a banda i banda d'un esforç de Ryan Yates per enviar Forest a un avantatge de 3-1.

El Burnley va patir una derrota per 4-1 a casa contra el Newcastle United la mateixa tarda, la qual cosa significa que el Forest està ara tres punts per davant del Luton Town, 18è classificat a la taula amb només dos partits per jugar.

Els vermells tenen una diferència de gols substancialment millor que Luton, de manera que gairebé segur que només necessiten una victòria dels seus dos últims partits de lliga contra el Chelsea i el Burnley per garantir la supervivència de la Premier League.

Pel que fa al Sheffield United, és una pèrdua número 26 de la lliga de la que ha estat una campanya molt dura, amb Chris WilderL'equip ara té 16 punts en 36 partits, i s'ha convertit en el primer equip a encaixar 100 gols en una temporada de 38 partits de la Premier League amb dos partits encara per jugar.

Forest ara tres punts per davant de la zona de descens

Chris Wood va ser culpable de perdre ocasions en l'enfrontament de Forest amb el Manchester City l'última vegada, i va desaprofitar una altra oportunitat en les primeres fases d'aquest partit, fent un perill. Morgan Gibbs-White creu ample de l'objectiu.

Forest amenaçava, però va ser el Sheffield United qui va fer l'avançament des del punt de penal al minut 17 del partit mitjançant Brereton Diaz.

Gonzalo Montiel va ser sancionat per fer caure a Brereton Diaz dins de l'àrea, i l'internacional xilè es va aixecar abans de disparar al porter Forest. Matz Sels per fer sis gols a la Premier League amb els Blades des que van arribar cedits pel Vila-real al gener.

La resposta de Forest va ser forta, però, i els marcadors s'han empatat al minut 27 mitjançant Hudson-Odoi, que ha escollit expertament el córner llunyà amb un final brillant després de crear una iarda d'espai dins l'àrea.

Ben Brereton Diaz de Sheffield United celebra el gol contra Nottingham Forest el 4 de maig de 2024

Callum Hudson-Odoi s'aconsegueix amb una dota per a Forest

En lloc de seguir endavant, va ser Sheffield United qui va acabar la primera part amb el peu davanter, amb Selz que havia de negar. Gustavo Hamerabans Anel Ahmedhodzic va llançar la pilota per sobre del travesser.

Els visitants van aconseguir avançar-se al minut 51, però, amb Yates colpejant al fons de la xarxa des de dins de l'àrea després d'un derribat de Willy Boly.

Hudson-Odoi ha encrespat un poc desviat del pal en el període següent, amb Forest buscant un tercer, i ha arribat al minut 65 per mitjà de l'exatacant del Chelsea, que ha marcat el fons amb un potent remat.

Hi va haver una gran pressió sobre Forest quan el Sheffield United va prendre el lideratge, i va ser una resposta molt impressionant Nuno Espirito Santode l'equip, que també se situa cinc punts per davant del Burnley a la màxima categoria d'Anglaterra.

La tarda del Sheffield United va anar de mal en pitjor abans del xiulet final, però, amb Ahmedhodzic expulsat després de rebre una segona targeta groga per un colze. Nicolás Domínguez.