“No m'importa aquest home” – Haaland contesta a l'exestrella de Man Utd

Erling Haaland colpeja l'antic home del Manchester United Roy Keane després de marcar quatre gols en la victòria del Manchester City per 5-1 sobre el Wolverhampton Wanderers a la Premier League.

Erling Haaland ha donat un cop a l'anterior Manchester United home Roy Keane després de marcar quatre gols Manchester CityVictòria per 5-1 Wolverhampton Wanderers a la Premier League.

El jugador de 23 anys va marcar el seu retorn de la lesió amb un gol a la segona meitat menys de 10 minuts després d'entrar com a substitut en la victòria del City per 2-0 a Nottingham Forest el cap de setmana passat, i només va necessitar 12 minuts per obrir el marcador. Llops.

Haaland va convertir amb confiança des del punt de penal per posar al City per davant després de l'àrbitre Craig Pawson considerava això Rayan Ait-Nouri havia enfonsat Josko Gvardiol dins de l'àrea: una decisió “terrible” dels oficials segons el cap dels Wolves Gary O'Neil.

Llavors, el número 9 del City va impulsar un magnífic cop de cap a la cantonada llunyana, abans de completar el seu hat-trick a la mitja part amb un altre penal després. Nelson Semedo el va fer caure dins de l'àrea amb un desafiament tardà.

Els llops en van treure un Hwang Hee-chan poc després del descans, però Haaland va anotar el seu quart i el del City menys d'un minut després, llançant un brillant xut amb l'esquerra a la cantonada més llunyana, abans. Julià Álvarez va completar la golejada amb un xut baix a cinc minuts del final per mantenir vives les esperances de títol del City.

Haaland respon als comentaris de la “League Two” de Keane

Tot i que Haaland ha marcat 25 gols a la Premier League aquesta temporada, almenys cinc més que els seus rivals més propers, el noruec ha rebut crítiques d'alguns sectors per les seves actuacions aquesta temporada.

Després de l'empat sense gols del City amb l'Arsenal a principis d'any, Sky Sports L'expert i ex migcampista del Man United Roy Keane va afirmar que el joc general de Haaland era “tan pobre” i va comparar el davanter amb “un jugador de la Lliga Dos”.

Des d'aleshores, Haaland ha marcat set gols en les seves últimes sis aparicions amb el City en totes les competicions, tot i que quatre en la seva última sortida contra els Wolves, i el davanter ha respost per primera vegada als comentaris de Keane.

“Realment no m'importa gaire aquest home, així que està bé”, va dir Haaland Viaplay. “No m'importa, només hem de guanyar els nostres partits i ara, relaxa't aquesta nit i centra't en el Fulham”.

Keane té antecedents amb la família Haaland després que es va lesionar Alfe-Inge Haaland amb una desagradable entrada de sementals durant un derbi de Manchester l'any 2001: la carrera d'Alfe-Inge finalment no va ser la mateixa després d'aquell incident.

Erling Haaland del Manchester City va marcar el seu primer gol des del punt de penal el 4 de maig de 2024

Haaland “en una missió” per acomiadar City a un altre títol

Haaland és un dels tres únics jugadors de la història de la Premier League, després Andrew Cole i Michael Owenper anotar dos hat-tricks a la primera meitat a la divisió, amb el seu triplet contra els Wolves precedit de tres gols marcats en la victòria per 6-0 contra el Nottingham Forest la temporada passada.

El noruec va marcar el seu quart gol contra el Wolves al minut 54; només ex-home de la ciutat Gabriel Jesús Ara a l'Arsenal, ho pot millorar, ja que va marcar quatre gols en 53 minuts contra Watford l'abril del 2022.

Haaland ha marcat ara 36 gols en 41 aparicions amb els Citizens en totes les competicions, inclosos 25 en 28 partits de la Premier League, i el davanter perseguidor de la Bota d'Or ha subratllat que està centrat a acabar la temporada amb força. Pep Guardiolas'esforça per conservar el títol.

“Se sent fantàstic marcar quatre gols, [and an] victòria important”, va dir Haaland, citat per mancity.com. “Va ser un partit difícil, [Wolves] podem jugar a futbol, ​​així que no va ser fàcil, però vam ser sòlids i teníem una missió, estem molt concentrats en el joc i ara ens centrem en el següent”.

El Man City, que es troba a només un punt del líder Arsenal amb un partit a la mà, viatjarà a Craven Cottage per al seu proper partit de la Premier League contra el Fulham l'11 de maig, abans d'acabar la campanya amb un viatge a Tottenham Hotspur i un partit a casa amb el West. Ham United.