Mohamed Salah rescata el punt del Liverpool després de la reacció del Manchester United

El Liverpool perd l'oportunitat d'escalar per sobre de l'Arsenal fins al cim de la Premier League després d'empatar 2-2 amb el Manchester United a Old Trafford.

Liverpool han perdut l'oportunitat de pujar per sobre de l'Arsenal a la primera posició de la Premier League després de jugar un divertit empat 2-2 amb Manchester United a Old Trafford.

Luis Díaz va obrir el marcador a mitja primera part i els Merseysiders van entrar al descans amb un merescut avantatge, però Bruno Fernandes Va restablir la paritat per als Red Devils amb un escandalós cop des de gairebé 50 metres només cinc minuts després del descans.

Kobbie Mainoo després va fer un xut igualment exquisit a la cantonada superior -el seu primer gol a Old Trafford- per posar Erik ten HagL'equip s'avançava al minut 67, però un desafiament maldestre Aaron Wan-Bissaka va regalar al Liverpool un penal, que Mohamed Salah va convertir amb aplomb als sis minuts del final per salvar un punt per als visitants.

El sorteig per Jurgen KloppEls homes de l'equip vol dir que es mantenen segons a la taula de la Premier League, un punt per davant del tercer classificat, el Manchester City, i només per darrere del líder Arsenal per diferència de gols amb set partits per jugar.

Pel que fa al Man United, que ara no ha guanyat 11 dels seus darrers 12 partits de la Premier League contra el Liverpool, es manté sisè a la classificació de màxima categoria, un punt per davant del West Ham United, setè i vuit punts per sobre del Tottenham, cinquè classificat. Hotspur, que s'enfrontarà a Nottingham Forest més tard aquesta nit.

La notícia principal de l'equip des de la perspectiva del Man United va ser la inclusió del central adolescent Willy Kambwalaque acaba de començar el seu segon inici de lliga a costa dels lesionats Rafael Varanementre Marcus Rashford reemplaçat Antoni en atac.

Pel que fa al Liverpool, Klopp va fer tres canvis a la seva alineació titular després de la victòria entre setmana sobre el Sheffield United, amb Jarell Quansah, Andy Robertson i Wataru Endo tots entrant per Joe Gómez, Ibrahima Konate i Ryan Gravenberch.

El Man United va començar molt animat i Alejandro Garnacho va pensar que havia donat avantatge als locals al segon minut quan va irrompre a porteria i va arrodonir Caoimhin Kelleher abans de llançar la pilota a porteria buida, però l'argentí ha estat declarat fora de joc.

Després, el Liverpool va tallar el centre del camp del United com un ganivet a través de la mantega i Dominik Szoboszlai va donar una carrera clara cap a porteria pel canal esquerre, però el seu potent cop va ser ben aturat per la forta mà esquerra de Andre Onana.

Szoboszlai va tenir una altra oportunitat decent poc després, però després d'enfrontar-se a l'atractiu centre de Robertson per primera vegada des de l'esquerra, l'hongarès no va poder dirigir el seu esforç lliscant amb el peu lateral a porteria des de l'àrea de sis metres.

El Liverpool va prendre el control del procediment i el seu domini de la possessió va ser recompensat amb el primer gol marcat al minut 23 per Díaz al pal posterior després d'un córner.

Luis Díaz del Liverpool celebra el seu primer gol el 7 d'abril de 2024

La cantonada d'enrotllament de Robertson va ser activada Darwin Núñez cap a Díaz, que va ser lliure de fer un primer cop entre Onana i Diogo Dalot es va posar a la línia.

L'equip de Klopp estava fermament al capdavant, però va fer malbaratament a l'últim terç, per alleujar el Man United que va lluitar per representar una amenaça real a l'altre extrem.

Un descans prometedor dels visitants va donar lloc a un xut de Salah a la dreta, però el seu cop curling va ser desviat enrere per Onana, que va negar un altre xut de Salah des del córner resultant, un que hauria d'haver agafat en lloc de treure la pilota lluny. – abans que Núñez i Salah disparassin per sobre del travesser.

El Liverpool va fer 15 tirs a porteria a la primera part, però només quatre van marcar la porteria, mentre que el Man United no va registrar un sol tir a porteria en els primers 45 per primera vegada en un partit a casa de la Premier League des de l'octubre del 2015, quan va jugar un partit. Empat sense gols amb el Manchester City.

A tan sols cinc minuts de la segona part, els Red Devils van recuperar la paritat des del blau amb el seu primer xut a porteria, que sens dubte va valdre la pena l'espera per als fidels d'Old Trafford.

Quansah, el defensor del Liverpool, no va patir cap pressió real quan va rebre la pilota a la línia de mig camí, però quan es va convertir en la seva pròpia meitat, va llançar una passada equivocada directament al camí de Fernandes, que instintivament va llançar a Kelleher des de dins de la meitat del Liverpool amb un notable primera vaga.

La taula es va posar ràpidament a favor del United, que tenia la cua amunt i representava una amenaça molt més gran a l'últim terç; un cop desviat de Garnacho va volar per sobre del travesser poc abans que Kelleher esclatés la pilota per evitar el perill després que la centrada de Rashford va fallar per poc. Casemiro al tram.

Aquesta va resultar ser l'última aportació de Rashford, ja que va ser expulsat al minut 67 per una aparent lesió muscular: Antony va entrar al seu lloc. El Liverpool, per la seva banda, va fer una doble substitució Curtis Jones i Gómez va substituir a Szoboszlai i Conor Bradley.

Ni Jones ni Gomez tenen temps d'instal·lar-se en el concurs abans que Man United es posin al capdavant de manera sensacional, gràcies a una bellesa extreta del calaix superior de l'estrella en ascens Mainoo.

Kobbie Mainoo del Manchester United celebra el seu segon gol amb els seus companys el 7 d'abril de 2024

El jove de 18 anys va rebre la pilota a la banda esquerra de l'àrea de penal i va fer un toc abans de girar i doblar un impressionant tir amb la dreta a la cantonada superior, derrotant a Kelleher tot acaba per provocar escenes salvatges entre el públic d'Old Trafford. .

Aleshores, tant Diaz com Salah van perdre bones oportunitats per empatar el Liverpool, abans que els vermells van rebre un penal al minut 84 quan Wan-Bissaka es va llançar innecessàriament a un desafiament a Elliott, donant Anthony Taylor no hi ha més remei que assenyalar el lloc.

Salah va fer un pas i inicialment va tenir problemes per evitar que la pilota no rodés del lloc, però l'egipci finalment va enviar a Onana pel camí equivocat amb un xut de punt, convertint-se en el primer jugador contrari a marcar en quatre partits consecutius de la Premier League a Old Trafford. .

L'11è gol de l'egipci a la Premier League contra el Man United també l'ha vist superar Alan Shearer (10) per convertir-se en el jugador amb més puntuació contra els Red Devils a la màxima categoria.

En els set minuts de temps de descompte, Diaz gairebé va disparar el Liverpool per davant, però només va poder fer un esforç en el tram per sobre del travesser, abans que Antony i Elliott haguessin rebutjats tirs baixos per Kelleher i Onana respectivament.

El Liverpool centrarà ara la seva atenció en els quarts de final de la Lliga Europa mentre rebrà l'Atalanta BC a Anfield per a un enfrontament d'anada dijous, mentre que el Man United serà el següent a l'acció de la Premier League dissabte quan visiti Bournemouth.