Mohamed Salah es va lesionar durant la Copa Àfrica de Nacions

El davanter del Liverpool Mohamed Salah es nega a deixar-se atreure per la seva lesió abans del enfrontament de la Copa d’Àfrica d’Egipte amb Cap Verd.

Egipte capità Mohamed Salah s’ha negat a parlar de la seva lesió abans de la de dilluns Copa d’Àfrica de Nacions enfrontament amb Cap Verd.

Salah va jugar un paper clau en el primer partit d’Egipte contra Moçambic, donant l’assistència al primer gol del seu país abans de marcar un penal al minut 97 per rescatar un punt.

No obstant això, el Liverpool El davanter no va poder jugar un paper decisiu en l’empat 2-2 de dijous amb Ghana després que va ser expulsat en la fase final del primer període.

Tot i que inicialment es va pensar que Salah havia patit un problema en els isquiotibials, la FA egípcia va confirmar més tard que tenia “una tensió al múscul posterior”.

Com a resultat, Salah ha estat descartat de l’últim partit del grup d’Egipte i d’un empat als vuitens de final si el seu país pot passar a les rondes eliminatòries.

Parlant abans del partit de dilluns contra Cap Verd, Salah estava disposat a centrar-se en el proper partit més que en el seu problema de lesió.

Salah va dir als periodistes: “Estic content d’estar aquí, la meva lesió encara hi és, però el més important és parlar del joc. Tenim grans jugadors, un gran equip i només hem de lluitar i veure què passarà. .

“Tenim grans jugadors i aquests són els 20 millors jugadors d’Egipte, així que hem de jugar el nostre joc amb coratge i confiança i crec que guanyarem el partit.

“M’encantaria guanyar-lo, absolutament. He guanyat tot el possible [with Liverpool] però aquest encara no. Crec que passarà, tot el que crec ho aconsegueixo, així que passarà. Tard o d’hora passarà”.

Mohamed Salah del Liverpool va marcar el seu quart gol des del punt de penal l'1 de gener de 2024

Salah ha tingut un paper clau per al seu país al llarg dels anys, després d’haver marcat 54 gols en 96 partits internacionals, inclosos set gols en 19 partits a la Copa d’Àfrica de Nacions.

cap d’Egipte Rui Vitòria esperen que altres jugadors puguin augmentar en absència de Salah, ja que els faraons busquen el seu lloc a les rondes eliminatòries.

Després d’empatar els dos primers partits, el conjunt de Rui Vitoria ocupa actualment la segona posició i un punt per davant de Ghana i Moçambic.

El club de Salah va poder fer front sense els seus serveis a la sortida de diumenge de la Premier League al Vitality Stadium, on Jurgen KloppEl Liverpool va aconseguir una victòria per 4-0 sobre Bournemouth.