Mikel Arteta lamenta el “gran error” quan l'Arsenal pateix el desamor del Bayern de Munic

Mikel Arteta, abatut, admet que l'Arsenal va haver de pagar per un “gran error” quan els Gunners abandonen la Lliga de Campions a mans del Bayern de Munic.

Un desconsolat Mikel Arteta ho ha admès Arsenal es van fer pagar per un “gran error” quan els Gunners s'abandonen Champions League a mans de Bayern de Munic.

Després de l'empat 2-2 a l'anada de la setmana passada a l'Emirates, on els Gunners es van lamentar d'una falta de defensa inusual, l'equip d'Arteta va haver de pagar per quedar-se adormit al quadre de l'Allianz Arena.

Mentre lluita per desbloquejar una defensa indestructible del Bayern, organitzada per la parella robusta de Matthijs de Ligt i Eric Dier – va arribar el cop fatal Joshua Kimmichque va entrar a l'àrea fantasma a la segona part per dirigir-se cap a casa Rafael Guerreiroel lliurament de.

Excepte a Gabriel Martinelli vaga que va caure directament Manuel Neuerels guants i a Martin Odegaard esforç que el porter va deixar enrere, i va precedir inexplicablement un xut de gol, l'Arsenal va mancar molt de penetració en una actuació semblant a la derrota de la Premier League el cap de setmana davant l'Aston Villa.

Durant els segons 45 minuts, l'Arsenal només va anotar tres insignificants tirs per a un total de gols previst de 0,15, i ara ha perdut partits seguits sense anotar per primera vegada aquesta temporada.

Arteta: “Hi havia zero marge d'error”

Després de l'última eliminació de l'Arsenal a la Lliga de Campions a mans del Bayern, que ara ha guanyat els Gunners en vuit ocasions, Arteta va reconèixer que un gran error va ser el responsable de la sortida insoportable del seu equip.

“En aquests moments és un vestidor eviscerat. Estem molt decebuts. Ho hem de passar. Ho hem intentat contra un equip amb molta experiència. A través de l'empat els marges han estat molt petits”, ha explicat Arteta. TNT Sports.

“Hi va haver moments en què vam estar millor, els vam donar dos gols, això és un gran avantatge per regalar. Avui s'ha vist que era un marge d'error zero. Ens hem equivocat defensivament a l'àrea, un gran. i regalem el gol.

“Ara és el moment de quedar-nos amb els jugadors, perquè necessiten el nostre suport. Ells són els que ens han portat en aquest viatge. Havia de ser un error d'ells o un moment màgic i això és el que desbloqueja l'empat.

“No hem aconseguit guanyar-ho al final i podríem haver guanyat. En moments hem estat millors que ells i hem tingut molts moments de domini. Aquesta espurna a l'àrea és el que necessites en aquests empats per aconseguir la victòria. .”

Arteta fa “10 anys” d'ingrés a la Lliga de Campions

Després de múltiples seqüències d'acumulació fallides, l'Arsenal es va presentar amb algunes oportunitats d'or per amenaçar l'àrea de penal del Bayern amb un parell de jugades parades tardanes, una de les quals va veure Leandro Trossard no aconsegueixen llançar la pilota a l'àrea després Arròs Declantir lliure curt de l'equip.

Quan falten segons, Bukayo Saka Aleshores, curiosament, va optar per un tir lliure ràpid en una posició prometedora, però el Bayern va apagar el perill, abans que el córner resultant del jove de 22 anys no aconseguís batre al primer home quan sonava el xiulet final.

Catorze anys després de l'última aparició de l'Arsenal a les semifinals de la Lliga de Campions, Arteta va reconèixer que alguns equips han trigat una dècada a avançar fins a la final, i va dir en roda de premsa: “Feia set anys que no juguem a la competició; Feia 14 anys que no ocupava aquesta posició.

“Hem d'aprendre-ho, quan mires històricament, tots els clubs per arribar a determinades etapes, han costat set, vuit, alguns d'ells 10 anys per fer-ho. Avui això no ens farà sentir millor, això és per segur.”

Ara només descartant la supremacia de la Premier League, l'Arsenal tornarà a la carretera dissabte al vespre, enfrontant-se al Wolverhampton Wanderers amb l'oportunitat de tornar al cim de la taula mentre el Manchester City dirigeix ​​la seva atenció a les semifinals de la FA Cup.