Mikel Arteta informa de les lesions de Declan Rice després del xoc al Crystal Palace

El cap de l’Arsenal, Mikel Arteta, minimitza els suggeriments que Declan Rice podria afrontar el temps al marge amb el problema que el va obligar a enfrontar-se al Crystal Palace.

Arsenal Entrenador en cap Mikel Arteta ha minimitzat suggeriments que Arròs Declan podria estar enfrontant-se al temps al marge amb el tema contra el qual va recollir Palau de Cristall el dissabte.

Rice va ser substituït al minut 73 del derbi londinenc, i semblava incòmode quan es va dirigir cap al lateral del terreny de joc per ser substituït per Jorginho.

Hi havia hagut una certa preocupació per la forma física de l’internacional anglès, però Arteta va dir que l’arribada de grans diners de l’estiu passat del West Ham United patia fatiga muscular.

“Estava cansat. No sé exactament quin múscul era, però quan diu això al 3-0 evidentment no volem córrer cap risc”, va dir Arteta als periodistes en la seva roda de premsa posterior al partit.

“El mateix amb el gran Gabi (Gabriel) també. Va tenir algunes molèsties, va tenir una entrada a la primera part i va estar una mica lluitant, així que va ser el moment adequat per treure’ls”.

El cop de cap de Gabriel va enviar l’Arsenal en marxa al minut 11 de l’enfrontament amb el Palace, i els Gunners finalment van registrar una victòria per 5-0 sobre els Eagles per tornar al camí de la victòria amb estil.

L’equip d’Arteta torna a ocupar la tercera posició de la taula de la Premier League, però, a dos punts del líder Liverpool Jurgen KloppL’equip ha jugat un partit menys.

Els dos primers gols de l’Arsenal van arribar de córner, i Arteta va parlar de la importància de les jugades parades després de l’enfrontament amb Roy Hodgsoncostat de.

“És molt important. La realitat és que hem treballat menys a pilota parada l’última setmana que tots els altres aspectes del joc. Aquesta és la bellesa, hem treballat en moltes coses que han passat i els hem entrenat molt”. va afegir.

Jefferson Lerma de Crystal Palace en acció amb Gabriel Jesus de l'Arsenal el 20 de gener de 2024

“Estic molt satisfet amb la porteria a net, que és una cosa que ens ha faltat per guanyar més partits, la quantitat de gols marcats i compartir aquests gols, que crec que tindran un impacte molt bo a l’equip.

“Tenir la capacitat de marcar de moltes maneres diferents, sobretot quan atacs a un equip de bloc baix com aquest, per marcar d’una manera determinada, tot s’ha d’encertar a la perfecció.

“Quan generes coses una mica més caòtiques, de vegades obre equips i és més difícil fer-ho. Avui crec que ho hem aprofitat molt bé perquè Palace havia de canviar el seu comportament i això ens permetia espais per explotar”.

L’Arsenal no tornarà a jugar fins a un partit fora de casa contra el Nottingham Forest a la Premier League el 30 de gener, i Arteta també va parlar de la importància de “descansar i cuidar alguns jugadors” durant els propers dies.

Els Gunners van entrar a l’enfrontament amb el Palace després de tres derrotes consecutives en totes les competicions, però van enviar còmodament un equip d’Eagles de parelles inferiors a l’Emirates Stadium.