Messi Magic s’assegura la victòria a la MLS Opener

L’Inter Miami va donar la benvinguda al Real Salt Lake al recentment batejat Chase Stadium per al primer partit de la campanya de la Major League Soccer (MLS) 2024. Amb Miami només va aconseguir una victòria en els seus set partits de pretemporada el 2024, molts tenien reserves sobre l’estat de l’equip de Lionel Messi. Els dubtes es van dissipar aviat, ja que els locals van començar a dominar el procés des del primer moment i finalment van marxar amb una merescuda victòria per 2-0.

Robert Taylor i Diego Gomez Shine, Luis Suarez afirma que ajuden en el debut competitiu per a l’Inter Miami

Gerardo ‘Tata’ Martino va presentar un fort onze titular per al primer gol de la MLS dimecres a la nit (febrer), amb el quartet barceloní Lionel Messi, Jordi Alba, Sergio Busquets i el debutant Luis Suárez. L’Inter Miami va començar amb bon peu, aconseguint aplaudiments dels aficionats amb les seves passades llises i el seu moviment agut. Només un minut després del partit, Suárez va llançar la pilota a l’àrea de penals del Real Salt Lake, amb l’esperança de trobar el seu company Messi. Per a disgust de l’afició local, Messi no ha pogut entrar al final de la passada.

Quinze minuts més tard, Messi ha anat a porteria amb un xut de falta ben marcat. El porter del Real Salt Lake, Zac MacMath, va ser derrotat, però un defensor va aparèixer amb una despejada de cap oportuna per evitar que el seu equip es quedés enrere. Després d’un parell d’intents més, els Herons finalment van aconseguir el seu avanç al minut 39, amb Robert Taylor reclamant el primer gol de la temporada 2024 de la MLS. Messi va trobar l’extrem finlandès amb una passada de regla i va trobar el fons de la xarxa amb un final genial.

El Real Salt Lake va crear algunes oportunitats presentables a la segona part. No obstant això, no van aconseguir aplicar el toc final. Després d’haver aguantat la pressió, l’Inter Miami va posar finalment el partit al llit al minut 83. En rebre la pilota de Messi, Suárez l’ha dirigit al pas de Diego Gómez. El jove de 20 anys va aconseguir ràpidament el seu xut i va trobar la cantonada inferior esquerra.

Lionel Messi va ser l’home del partit a la MLS Opener

Lionel Messi no va estar al marcador contra el Real Salt Lake, però va ser fàcilment el jugador més destacat de Miami. Messi va estar al cor de tot el positiu dimecres. Va portar la pilota amb gràcia, la va passar sense suar i va crear ocasions a voluntat. No només va crear el gol de Taylor amb la seva pilota en profunditat, sinó que també va provocar el segon de la nit de Miami. La llegenda barcelonina va entrar a l’últim terç des de les profunditats, deixant un parell de defenses al seu pas abans de deixar-lo a Suárez.

Durant tot el partit, el patró de l’Inter Miami va crear quatre ocasions, va provar el porter dues vegades, va jugar 13 passades a l’últim terç, va guanyar quatre duels i va empatar dues faltes. Parlem de liderar des del davant!