McBurnie marca un penal tardà com a punt de rescat del Sheffield United contra West Ham

El Sheffield United Oli McBurnie anota una penalització en el temps de descompte per rescatar un punt en l’empat 2-2 de diumenge amb el West Ham United a Bramall Lane.

Sheffield United endavant Oli McBurnie va marcar una penalització en el temps de descompte per rescatar l’empat 2-2 en la reunió a casa de diumenge amb West Ham United.

Els Hammers van donar el primer cop important al minut 28 quan Maxwel Cornet va trobar la xarxa per marcar el seu primer gol amb el club.

Tot i que es van veure obligats a posar-se al peu del darrere, els Blades s’han tirat endavant amb el Vila-real cedit Ben Brereton Díazque va celebrar el seu debut a la Premier League amb un gol.

Després d’entrar al descans en condicions igualades, Sheffield United va portar la major amenaça en el segon període fins que van rebre un cop de puny al minut 79 quan James Ward-Prowse va restaurar l’avantatge del West Ham des del punt de penal.

No obstant això, el drama estava lluny d’haver acabat Rhian Brewster i Vladimir Coufal tots dos van rebre les seves ordres de marxa, abans que McBurnie anotés un xut al minut 103 per assegurar-se que el concurs acabés completament.

Tot i que van recuperar un punt, els Blades continuen arrelats a la part baixa de la taula de la Premier League, mentre que el West Ham es manté en la sisena posició.

Després de perdre’s la repetició de la FA Cup amb Bristol City, el talismà del West Ham Jarrod Bowen va tornar al costat per al viatge a Bramall Lane.

L’internacional anglès va tenir una oportunitat primerenca per marcar el seu retorn al lateral amb un gol, però només va poder arrossegar el seu xut amb el peu esquerre de manera inofensiva. Wes Foderinghaml’objectiu de.

Després de veure com els seus rivals oferien una amenaça primerenca, els Blades van tenir la seva oportunitat oberta d’obrir el marcador quan un córner va trobar el no marcat. Auston Trustyque va guiar el seu cap directament a Alfons Areola.

El defensa del Sheffield United es va fer lamentar aquesta oportunitat perduda, com David MoyesLes tropes de l’equip van pujar a l’altre extrem per obrir el marcador a través de Cornet.

El jove de 27 anys estava disponible per disparar per davant de Foderingham després que la pilota es desviés al seu camí des de Danny Ingsel tret inicial de.

El Sheffield United va respondre positivament a quedar-se enrere, i la seva persistència va ser finalment recompensada amb un empat en les etapes finals del primer període.

Ben Brereton Diaz del Sheffield United celebra el seu primer gol amb Anel Ahmedhodzic i Jack Robinson el 21 de gener de 2024

Guillem Osula Va veure que Areola va aturar magníficament el seu cop de cap al pal llunyà, abans que Brereton Diaz s’apuntés al rebot per colpejar la pilota per davant del porter del West Ham.

Després de marcar el seu primer gol amb el club, l’internacional xilè va tenir l’oportunitat de doblar el seu balanç al minut 58 quan es va enganxar a James McAteepassada que divideix la defensa.

No obstant això, amb només Areola per vèncer, Brereton Diaz només va poder llançar el seu esforç fora de la porteria per a la frustració de l’equip local.

Mentre Chris WilderL’equip va mostrar la major intenció després del descans del descans, el seu treball dur es va desfer quan Gustavo Hamer va ser sancionat per una falta maldestra sobre Ings a l’àrea de Sheffield United.

Ward-Prowse va assumir la responsabilitat d’enviar amb confiança el llançament posterior posterior, provocant escenes de júbilament darrere del gol de Foderingham.

James Ward-Prowse del West Ham United celebra el seu segon gol el 21 de gener de 2024

Les coses van empitjorar per als Blades al minut 91, quan el substitut Brewster va rebre una targeta vermella directa per un desafiament imprudent. Emerson.

De la mateixa manera que els Hammers semblaven apropar-se als tres punts, Coufal va ser acomiadat per una segona falta amb amonestació, donant a l’equip local una semblança d’esperança.

Aquesta esperança es va convertir en una creença real quan va ser àrbitre Michael Salisbury va assenyalar el lloc després que l’Areola s’hagués clavat en McBurnie.

Amb el porter del West Ham incapaç de continuar, Lukasz Fabianski va ser llançat per enfrontar-se a McBurnie, que va mantenir la compostura sota una immensa pressió per marcar el seu penal a la cantonada inferior.

Tot i haver aconseguit un valuós punt, els Blades ara no han guanyat en nou partits de lliga, mentre que els Hammers hauran de reflexionar sobre un segon empat consecutiu.